CNMO: Sony Ericsson Cedar teszt

by jelcstamas

A kínai CNMO nevezetű telekommunikációval foglalkozó oldal letesztelte a Sony Ericsson legújabb, és egyben legolcsóbb GreenHeart készülékét, a hamarosan boltokba érkező Cedar-t. A kis zöldség az előzetes információk szerint nagy sikerre számíthat, ugyanis olcsó ára ellenére kellemes szolgáltatáskínálattal rendelkezik. Pontos ár még nincs, de annyi már biztosra vehető, hogy nagyon olcsó lesz, és ezért kapunk 2,2 hüvelykes QVGA kijelzőt, bővíthető memóriát, 2 megapixeles kamerát VGA videó felvétellel, Flash Lite támogatást, szabványos csatlakozókat, és különböző közösségi oldalak elérését megkönnyítő klienst.

Végül is elmondható, hogy egy szokásos Sony Ericsson készülék szoftveresen majdnem maximum tudással, kedvező áron. Mindenesetre nem is ez a lényeg, térjünk rá a CNMO tesztjére.

Cedar 01

Pro és kontra:

Pro:

  • Elegáns
  • Környezetbarát anyagok
  • Szép kijelző
  • Hatékony a közösségi hálózatok elérésében. Ehhez tudni kell, hogy a kínai verzióban nem csak Twitter, Facebook, mySpace és YouTube elérését szolgáló kliens található, hanem a helyi népszerű oldalak is külön klienst kaptak.

Kontra:

  • Gyenge kamera.
  • Kis kijelző.

Összességében elmondható, hogy a szerzőnek komolyabb problémája nem volt a készülékkel, hiszen a gyenge kamerának és a kis kijelzőnek mindenki tudatában van (legjobb esetben), ha ilyen telefont vásárol.

A teszt rengeteg élőképpel érkezett, amiből mutatnék egy párat. Fontos megjegyezni, hogy a tesztkészülék egy kiadás előtti prototípus volt.

Cedar 02

Cedar 03

Cedar 04

Természetesen vannak tesztképek is, sajnos nem teljes felbontásban!

Cedar - Tesztkép 1

Cedar - Tesztkép 2

A képek minősége, legyünk őszinték nem is olyan rossz, bár teljes felbontásban valószínűleg más a helyzet. A további élőképek, tesztfotók és képernyőképek miatt érdemes meglátogatni a tesztet, a kínai nyelv ellenére is. A tesztet ITT találjátok. A galériát a képekre kattintva érhetitek el! Mosolygó arc

Related Posts