Sony Ericsson Urbano Mond már videókon is!

by jelcstamas

4

Tegnap már volt szó a Sony Ericsson legújabb design készülékéről, az Urbano Mond-ról, ami sajnos nem a mi számunkra készült, hanem csak a Japán piacon lesz elérhető.

Japánban köztudott, hogy nem értékesítenek független készülékeket, sőt minden egyes készülék (legalábbis a Sony Ericsson esetében) csak egy szolgáltatónál elérhetőek, az Urbano Mond a KDDI számára készült.

Ennek a készüléknek számunkra nem sok érdekessége van, hiszen egy divattelefonról van szó. Ami talán irigyelhető, vagy nem megszokott nálunk:

  • 480*854 pixel felbontású kijelző, bár csak 262K színmélység – nálunk a QVGA az általános sajnos
  • Elektronikus papír külső kijelző, azaz E-Ink – nálunk ez az EBook-okban elfogadott dolog, de telefonokban még nem láthattuk
  • Ami még érdekes lehet az a 8 megapixeles kamera, hiszen Európában a hasonló készülékekben a maximum a 3,2 megapixel (szerintem még 5 megapixeles divattelefon nem volt Európában)

Minden más tekintetben egy átlagos clamshell az Urbano Mond, legalábbis a ma ismert adatok alapján. Végül pedig jöjjön cikkünk tárgya, a két videó! Az elsőben konkrétan a készülékben gyönyörködhetünk (ITT),  míg a másodikban a készüléken található alkalmazások tengerében mélyedhetünk el egy kicsit (ITT).

Az eddig ismert részletekről ITT olvashatsz!

Related Posts