Új Windows Phone 7 videók

by jelcstamas

microsoft-windows-phone-7-1

Megérkeztek az új Windows Phone 7 videók, amik elvileg hamarosan tovább fognak szaporodni, hiszen hamarosan a boltok polcira kerülnek az első a rendszerre épülő készülékek, a hivatalos bejelentés pedig holnap lesz. Az új videók többsége a virtuális billentyűzettel kapcsolatos, amiről a Microsoft már egy ideje azt állítja, hogy tökéletes.

Emoticons:

A virtuális billentyűzetbe integrálásra kerültek a legismertebb hangulatjelek. Nem tudom, hogy az előző mobilos Windows rendszerekben volt-e ilyen, de ez nem egy kiemelkedő dolog szerintem, hiszen a zárt rendszerű Sony Ericsson készülékekből is elővarázsolhatóak a * gomb megnyomásával évek óta, de ott van a Symbian és az Android rendszerű készülékekben is.

Videó ITT!

Auto Corrections:

Beépített helyesírás ellenőrző.

Videó ITT!

Spell It Your Way:

Mint köztudott, a helyesírás ellenőrzők sok kifejezést és szlenget nem ismernek, a Windows Phone esetében tanítható lesz az ellenőrőz. A lenti videóban írják, hogy “What’s up dood?” a szoftver pedig ezt javítaná “What’s up food?”-ra. Az mondjuk kérdéses, hogy mindez nekünk magyaroknak, hogy fog működni.

Videó ITT!

Get in the Game:

Ez a videó talán a legérdektelenebb az újak közül, hiszen annyi a lényege, hogy a Start képernyőn az XBox Live Hub-nál az általunk kreált avatarunk kukucskál meg mozgolódik, hogy játszunk már.

Videó ITT!

Related Posts