NTT DoCoMo – Jönnek az új Xperia modellek

by jelcstamas

background

Japán legnagyobb szolgáltatója, az NTT DoCoMo kiadta a 2010 téli kollekciójának a listáját, amiben találni 1-2 gyöngyszemet! 🙂

A listát ITT megtaláljátok! Én a Sony Ericsson készülékekre koncentrálok.

A Prime sorozatban látható SO-03C Bravia modell, ami értelemszerűen a videózásra helyezi a hangsúlyt. Május környékén volt szó az S004-ről, ami szintén egy Bravia készülék. Számozás alapján valószínűleg ennek a modellnek egy módosított változata lehet az új SO-03C, bár a Japán számozásban nem mindig van logika.

Sokkal érdekesebb azonban a Pro sorozat, ahol rögtön két modell foglal helyet: az SO-01C és az SO-02C. Sajnos specifikációkról itt sincs bővebb információ, csupán annyi, hogy mind a két készülék a Xperia termékcsaládba van sorolva és, hogy az SO-01C Android rendszerű, míg az SO-02C már az új Windows operációsrendszert fogja futtatni.

Az tiszta, hogy az SO-01C, az SO-01B utóda, ami egyébként a nálunk megismert Xperia X10. A napokban meg is indultak a pletykák egy új Xperia zászlóshajóról 12 megapixeles kamerával, Full HD (1080p) videó felvétellel, 1,2 GHz-es processzorral és Android 3.0 operációsrendszerrel. Ebbe én bővebben nem mennék bele, megvárom a hivatalos bejelentést. Azonban azt nem szabad szó nélkül hagyni, hogy ez vajon egy international készülék lesz-e !? Ha lesz új nagyágyú, akkor remélem mi is kapunk belőle. 🙂

A másik érdekes készülék a Windows Phone-al érkező SO-02C, ugyanis korábban voltak olyan hírek, hogy nem érkezik további Microsoft-al kapcsolatos készülék a Sony Ericsson-tól. Én örülök, hogy jön, ugyanis fontos, hogy minden igényt kielégítsen egy gyártó. Egy hasonló készülékről már volt szó, a Sony Ericsson Jolie, vagy Julie, minden helyen máshogy hívták.

Én várom a fejleményeket és mihelyst új információ kerül nyilvánosságra természetesen jelentkezem! 🙂

ntt-docomo-logo

Related Posts