SPB Mobile Shell előretelepítve a Vivaz pároson

by jelcstamas

SonyEricssonSPBMobileShell Az SPB Mobile Shell egyesek szerint a legjobb kezelőfelület átalakító szoftver a Symbian rendszerű készülékekre. Nekem sajnos nincs tapasztalatom a programról, így nem tudok nyilatkozni a dologgal kapcsolatban.

A Sony Ericsson Vivaz és Vivaz Pro készülékekre idáig nem volt elérhető a program, köszönhetően a továbbfejlesztett kezelőfelületnek.

A program eredetileg Windows Mobile rendszerű készülékekre volt elérhető, azonban a siker láttán portolták Symbian-re, webOS-re és Android-ra. A Sony Ericsson és az SPB Software megállapodott arról, hogy a Vivaz-on és a Vivaz Pro-n előretelepítve megtalálható lesz az SPB Mobile Shell, ami látványosan átalakítja a két készülék kezelőfelületét. Mindenki saját igényei szerint alakíthatja a kezdőképernyőket különböző vizuális effektekkel.

Sajnos arról nincs információ, hogy hol lesz ez ingyenesen elérhető a Vivaz pároson, egyes információk szerint csak Ázsiában és Nyugat-Európában.

Van egy videó is a programról, ami ugyan egy Nokia-n demonstrálja a programot, de a lényeg látható! A videót ITT találjátok!

Forrás: Intomobile

Related Posts