Mobilport: Sony Ericsson Zylo teszt

by jelcstamas

image

A Mobilport letesztelte a Sony Ericsson Walkman csúszkáját a Zylo-t. Szerintük a készülék egy “felturbózott” W595, szerintem inkább egy butított Yari, de nem is ezen van a hangsúly. A szerkesztő összességében elégedett volt a készülékkel.

“A széles körben használt MP3, AAC és WMA formátumok mellett a Zylo az FLAC-t (Free Lossless Audio Codec) is támogatja, ami egy veszteségmentes tömörítési eljárás. Az FLAC hátránya azonban, hogy az MP3-nál jóval nagyobb fájlméretet eredményez, ráadásul telefonos hallgatás esetén a minőségbeli javulás sem igazán érhető tetten. De azért köszönjük a lehetőséget!”

Van tesztvideó is, ami nem hozza azt amit várnánk tőle:

“A videófelvevő 640×480 pixeles felbontása és 26 képkocka/másodperces sebessége ebben a kategóriában kellemesnek lenne mondható, azonban elég néhány pillantást vetni a vele készített mozgóképek minőségére, hogy gyorsan felmérjük: ezek a videók bizony hajlamosak kockásodni és még szaggatnak is.”

A tesztvideót ITT találjátok!

“Az akár már 40 ezer forint magasságában is begyűjthető Zylo a Walkman mobilokhoz méltón zenei fronton nagyon erős, ezenkívül pedig ár/érték vonatkozásban korrekt a kijelzője és fürge a működése, valamint az adatátvitele.”

A Mobilport Sony Ericsson Zylo tesztjét ITT találjátok!

A jövő hét folyamán nálunk is megjelenik a készülék tesztje, egy kicsit részletesebben természetesen. 🙂

Related Posts