Sony Ericsson Xperia X10 teszt újra az Engadget oldalán

by jelcstamas

X10 ATT Review Engadget

Az Engadget újra letesztelte a Sony Ericsson Xperia X10-et, vagy annak az amerikai verzióját, ami az AT&T-nél került forgalomba, mint tudjuk.

Erre szerintük azért volt szükség, mert az amerikai piacon a hónapban debütált a készülék, azonban ott azóta a polcokra került az iPhone 4, a HTC EVO 4G, a Dell Streak, a Samsung Caprivate és a Verzion Droids is, amiket legnagyobb konkurensnek tekintenek.

Tehát a teszt lényege az volt, hogy megállja-e a helyét odaát a konkurensekkel szemben.

Hardveres változás természetesen nem történt, a programok terén eszközöltek némi változtatást az AT&T kedvéért, ugyanis a szolgáltató saját programjai bekerültek a repertoárba, azaz a Family Map, a Hot Spots, a Maps, a Navigator és az AT&T Radio.

Megállja a helyét vagy nem?

A szerkesztők szerint nem igazán, hivatkozva a Samsung Captivate és az iPhone 3GS készülékekre. A Sony Ericsson Xperia X10 ára odakint 150 USD, ezzel szemben a Samsung Captivate 200 USD, az iPhone 3GS pedig 100 USD.

Arról viszont nem feledkeztek meg a szerkesztők, hogy az X10 kamerája fantasztikus képeket csinál, bár a WVGA videó felvételt rossz pontként értékelik.

Az Engadget régi X10 tesztjét ITT találjátok, míg az amerikai verzióról szólót ITT.

Related Posts