X10 Pro – „A kínai tervezés csúcsa” :)

by jelcstamas

X10 Pro 1

Igen! Már ilyen is van, a kínaiak megcsinálták a Sony Ericsson Xperia X10 Pro verzióját. A képen akárhogy is úgy tűnik, de nem Android OS van az X10 Pro-n, hanem egy átszabott MTK platform. Ezt nem fogom soha megérteni, hogy miért erőltetik az MTK-t ha ott van az ingyenes Android.

X10 Pro 2

Egy kicsit érdekes az összkép, hiszen az előlap még csak csak hasonlít, de akkor ha már másolnak, akkor a QWERTY billentyűzetet miért a Nokia design-járól mintázták !? Ott lett volna a Xperia X10 Mini-n megismert billentyűzet, azzal jobban nézhetne ki, így eléggé … nem is tudom milyen. 🙂

X10 Pro 4

Portable Media Player … hmmm nem semmi, de nézzük, hogy mit is tud az X10 Pro.

Súlya 160 gramm, kijelzője pedig 3,2 hüvelykes, természetesen érintés érzékeny. Természetesen kínai szokásokhoz híven két SIM kártyát kezel és működik 850/900/1800/1900 MHz-es hálózaton is. Internet terén már kicsit jobb a helyzet a szokásostól, ugyanis van beépített WiFi, ha viszont nincs hotspot a közelben, akkor GPRS a maximum.

Beépített memóriája 82MB, de van a csomagban egy 2GB-os memóriakártya, ami 16GB-ig bővíthető. Kamerája mellett meglepő módon nem látunk 12 megapixeles feliratot, vagy HD betűpárost, egyébként VGA felbontású a beépített modul.

X10 Pro 6

Ha tetszik a készülék, akkor akár meg is rendelheted 118 USD-ért a hivatalos oldalon, ahol egyébként több képen is látható az X10 Pro. 🙂

Forrás: Xperia X10 Blog

Related Posts