Mobilport: Sony Ericsson Aspen teszt

by jelcstamas

Mobilport - Aspen teszt

A Mobilport letesztelte a Sony Ericsson legújabb GreenHeart készülékét és egyben a legújabb okostelefonját, az Aspen-t.

“Redmondi szoftver, full billentyűzet és érintőkijelző – teszten a legújabb Sony Ericsson. Azt hiszem, nem járok messze az igazságtól, ha azt állítom, hogy business fronton manapság a BlackBerry-szerű design korát éljük. Ékes bizonyíték erre jelen tesztalanyunk, mely a keresztségben a Sony Ericsson Aspen nevet kapta.”

Összességében rosszat nem írtak a készülékről, de a Windows Mobile 6.5.3 Professional-ről annál inkább.

“A februárban bejelentett Sony Ericsson Aspen volt a világ első Windows Mobile 6.5.3 Professional operációs rendszerű készüléke, ezen szoftver minden előnyével, de leginkább hátrányával egyetemben.”

Mindenképpen ajánlom a tesztet minden olyan ember figyelmébe, akiknek tetszett vagy még tetszik a készülék. Nekem még mindig tetszik a Sony Ericsson Aspen, mind kialakítás, mind filozófia szempontjából, valahogy az örök vesszőparipám vagyis kedvencem a P990 jut róla eszembe, amit sokan bántottak, de mégis egy okos és nem utolsó sorban szerethető telefon volt. 🙂 Végszóként:

Lehet, hogy a döntéshozók enyhén be voltak füvezve, és éppen csodaszépnek látták a mobil Windows-t, amikor az Aspen születésekor bábáskodtak?” – Ez jó! 😉

A Mobilport Aspen tesztjét ITT találjátok.

Related Posts