14. T-Mobile Kapcsolat Koncert beszámoló

by jelcstamas

11.40

Tegnap, azaz 06.26-án volt a 14. T-Mobile Kapcsolat koncert, amiről megpróbáltam egy Live blog jellegű dologgal kedveskedni, de sajnos volt 1-2 baki abban a bizonyos gépezetben 🙁 Tegnap este még a Twitter-en megígértem, hogy ebbe majd jobban belemegyek ebben a post-ban. A legnagyobb probléma az volt, hogy kicsit félreértelmeztem a T-Mobile plakátját, ugyanis 100%-ig meg voltam győződve róla, hogy a Rod Stewart koncert kezdődik 18.00-kor. Sajnos a Megasztár kezdődött akkor és így a főprodukción már maradni sem tudtam! A másik probléma az a két Sony Ericsson készülék üzemideje, ugyanis a Vivaz Pro nagyon hamar megadta magát, bár meg is kínoztam jó pár óra internetezéssel, Yari kibírta végig, de csak épphogy.

Mindenesetre legközelebb már tudom, hogy hogy készüljek egy ilyen eseményre, nem beszélve arról, ahogy ott az emberek néztek rám 🙂 Az egyik kezemen lógott a Vivaz Pro, a másikon Yari és még ügyetlenkedve valamelyikben ott volt a fényképezőgépem 🙂 Nem mondom, jó páran megnéztek 🙂 Na de nem is ez a lényeg! Kezdjünk bele a címben szereplő témának!

A fenti képen a színpadot láthatjátok még a délelőtti órákban. A cikkben minden nagyítható képet Vivaz Pro-val készítettem, de a többséget nem 5 megapixeles méretben, bizonyos feszültségbeli problémák miatt.

11.42 Vivaz
A fenti kép szintén a délelőtti órákban készült a színpad melletti lelátóról, ahol még csak az építők tevékenykedtek, az esti órákban itt foglaltak helyet a VIP belépővel rendelkezők!

11.48 Vivaz
A Hősök Terén is építettek valamit, de nem jöttem rá mi az, visszafelé elfelejtettem megnézni! Ha esetleg valaki tud róla valamit, azt kérném, hogy közölje 🙂

16.44
5 óra előtt már sokan megindultak az ‘56-osok terére. Rengeteg helyen lezárták az utakat a forgalom elől. Ha pontosabb akarok lenni akkor a Dózsa György utat zárták le az Andrássy út és az István utca közötti szakaszon.

16.45

16.47

16.48 Vivaz

5 órakor még a hangosításon dolgoztak és a Megasztárok próbáltak és természetesen mentek a támogatók reklámjai amiről készítettem egy kis szösszenetnyi videót is (Sony Ericsson Yari)

17.02 Vivaz

A T-Mobile nem kevés cuccal érkezett 🙂 kamionból volt ott jó pár.

17.49

6 óra előtt már szó szerint tömeg volt, de még mindig csak a reklámok mentek, amikből ennyit nem is tudom mikor láttam egyszerre, bár annyi szerencsém volt, hogy minden 2. vagy Xperia X10 Mini vagy W595 volt 🙂

18.09

Nem sokkal 6 óra előtt megnyitották a kordonokat, amin bemehettek azok az emberek akiknél nem volt fényképezőgép és esernyő, mivel én fényképezni és kamerázni akartam ezért maradtam inkább az “acélfalak” mögött.

18.10

Valamivel 6 óra után kezdődött a Megasztár koncert, amin fellépett Tóth Gabi, Király Viktor, Oláh Ibolya és Gáspár Laci. A Megasztárok fellépéseiből készítettem jó pár percnyi anyagot, amit most itt be is mutatok! Előre is elnézést a minőségért, de abban a tömegben nem lehetett normális minőségű videókat készíteni, legalábbis én nem tudtam.

18.39

18.43 Vivaz

A Dózsa György út mind a hat sávján is tolongtak az emberek, bár itt már egy kicsit több oxigén jutott és nem is tapostak agyon 🙂

Most pedig jöjjön két szösszenetnyi videó a Sony Ericsson Vivaz Pro-val HD-ben 🙂

Na itt merült le végleg a Vivaz Pro! A videóban többször is mutattam, hogy volt aki camping széket vitt magával, volt aki PET palackos minőségi bort, de volt aki nem vitt semmit és úgy is kényelmesen élvezte a műsort, nézzétek csak:

18.53 Vivaz
Itt nagyjából fél 8 körül járhatott az idő és itt ígérték, hogy 20 perc és a színpadon Rod Stewart! Sajnos ezt nem tudtam megvárni a korábban leírt okok miatt!

Egyet megígérhetek: jövőre felkészültebb leszek és nem egyedül vágom ekkora fába a fejszémet.

Összességében elmondható, hogy jó buli volt, jó volt a szervezés is! Egyetlen hatalmas problémának azt tartom, hogy a kordonok mögött tilos volt mind a fényképezés, mind a videózás. A színpad közelében lényegesen jobb minőségű képeket és videókat lehetett volna csinálni, reméljük ez jövőre máshogy alakul 🙂

Related Posts