Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro 1veleg – Videó

by jelcstamas

X10MiniPro

A mai nap folyamán több Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro-val kapcsolatos cikk jelent meg, így ezeket inkább egy postban közlöm veletek.

Újabb magyar Xperia X10 Mini Pro teszt

Ezúttal a Mobilport tesztelte a Xperia X10 Mini Pro-t. Ami a tesztet mindenképpen jellemzi, az a rengeteg kép, amit nem közvetlenül a tesztben, hanem a galériában tekinthettek meg, a fentebb látható kép is onnan származik, ezeken felül még van pár tesztfotó is, amik sajnos nem nagyíthatóak.

Aki most új Xperiát szeretne vásárolni, alapvetően három választása adódik. Van ugyebár az aktuális csúcsmodell, a hatalmas kijelzővel és 8 megapixeles kamerával felszerelt Xperia X10, mely mintegy 120 ezer forintos áron kelleti magát. Aztán ott van ugyebár a szuper-kicsi Xperia X10 mini, a maga enyhén nehézkes adatbevitelével, mintegy 80 ezer HUF-ért. Végül, de nem utolsó sorban pedig megérkezett az Xperia X10 mini pro, mely csak picit nagyobb a mininél, de hardveres QWERTY-je sokszor aranyat ér, ára pedig mintegy 95 ezer forint. Szabad a választás!”

A Mobilport Xperia X10 Mini Pro tesztjét ITT érhetitek el!

Csomagoljuk ki a Xperia X10 Mini Pro-t

Igen csomagoljuk, én is szívesen kicsomagolnám, de gondolom ez az én bajom 🙂 Na mind1 is! Az SE-First készített egy kicsomagolós videót a Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro-hoz, amit nézzünk is meg:

Forrás: SE-First

Related Posts