Sony Ericsson Mash-App, azaz What’s App? :)

by jelcstamas

MashApp_BEE_test

Újra Sony Ericsson és újra Android! Ez már lassan felhívás keringőre, ugyanis a Sony Ericsson nagyon belehúzott az Android bizniszbe, de térjünk a lényegre.

A Sony Ericsson készített egy Mash-App nevezetű internetes “adatbázist”, aminek hamarosan jön a mobilos verziója is. Mi az a Mash-App? Egy olyan adatbázis, ahol mindenki megoszthatja a kedvenc Android-os alkalmazását. Miért jó ez? Arra, hogy senki ne húzzon zsákbamacskát, elolvashassa mások véleményét stb. lényegében egy hatalmas “Like” vagy ha jobban tetszik, akkor “Tetszik” portálról van szó.

A Sony Ericsson természetesen odafigyelt a regionális korlátozásokra is, így lehetnek olyan keresési eredmények, amik nem hoznak eredményt a földrajzi adatok miatt.

A Mash-App ITT érhető el!

Fontos azonban megjegyezni, hogy a platform még nem 100%-os, így előfordulhatnak még hibák! Ha esetleg találsz hibát akkor azt a Sony Ericsson Product Blog oldalán jelezheted is!

Ha a program 100% kompatibilis lesz a konkurens gyártók Android-os készülékeivel, akkor előttük is megnyitják a kapukat!

Related Posts