Sony Ericsson Magyarország – A nagy fülkepróba

by jelcstamas

A nagy fülkepróba

Szeretnél egy Sony Ericsson Xperia X10 Mini Smartphone-t? Akár ingyen is a tiéd lehet ha összeszedsz egy jó csapatot július első napjára. Nézzük a részleteket!

“Július első napján megtudhatod, hányan férnek be összesen egy telefonfülkébe. Gyűjtsd össze a barátaidat, jelentkezzetek a Sony Ericsson Facebook rajongói oldalon (http://www.facebook.com/SonyEricssonHungary), és gyertek a Gödörhöz 2010. július 1-jén délután 6 órára! A nyertes csapat tagjai egy-egy X10 mini telefonnal gazdagodnak!

A jelentkezés szabályai:

A játékra a SE Hungary üzenőfalára feltöltött képpel lehet jelentkezni, amelyen az összes csapattag meg lett jelölve, a Facebook jelölés („Tag this Photo”) funkciójával.
• A Játék Galériájából letöltött képet a nevezni kívánó felhasználó visszatölti saját nevében az SE Hungary üzenőfalára, és csapatnevet ad neki, erre a képre jelöli be magát az adott csapat többi tagja is.
A nevezés akkor érvényes, ha az összes alábbi feltétel együttesen teljesül:
• a hivatalos SE által meghatározott képre jelöltek a csapattagok
• a képen (kommentben, vagy jelölésben) szerepel a csapatnév
• a kép 10 ember jelölését tartalmazza, akik mind a SE Hungary oldal rajongói
• a csapatkapitány (a képet feltöltő személy) a Sony Ericsson képviselői által küldött üzenetre visszaigazolja jelentkezésüket és elfogadja a játék szabályzatát
• a megadott jelentkezési határidőn belül történik és a verseny kezdete előtt a Sony Ericsson kommunikációs ügynöksége, LWp Kommunikáció hivatalosan visszaigazolta a csapat jelentkezését.”

Ha részletesebben érdekel a dolog, akkor ITT a részletes játékszabályzat.

Nekem tetszik az ötlet, csak így tovább Sony Ericsson Hungary 🙂

Ez még azonban nem minden! A SE készített egy kis kedvcsináló videót is, NÉZZÜK 🙂

Hogy mindig képen legyél a Sony Ericsson magyarországi akcióival, ajánlom számotokra:

Végezetül pedig sok sikert a jelentkezőknek 😉

Related Posts