Használsz-e közösségi oldalt? – szavazás

by pappfer

Sony Ericsson Portál

Napjainkban rendkívül népszerűek a közösségi oldalak, mint az iWiW és a Facebook. Portálunknak is van iWiW csoportja és Facebook oldala is. Sőt, híreinket már egy ideje „lájkolhatjátok” is, ami annyit jelent, hogy a hírek alatt van egy Like gomb. A gombra kattintva a Facebookon is jelenlévő tagjaink profiljában megjelenik egy hivatkozás az adott hírre. Így egy gombnyomással megoszthatod érdekes híreinket barátaiddal. Mától kezdve egy ugyanilyen gomb szerepel az iWiW felhasználók számára is.

Jelen szavazásunkban arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyien használjátok ezeket a közösségi portálokat. Ebből is szeretnénk felmérni, hogy mennyire van szükség az efféle gombokra. Amennyien az elsöprő többség használja ezeket, és igény van rá, akkor fontolóra vesszük, hogy a blog mellett a főoldalunkon is elhelyezzünk hasonló iWiW, ill. Facebook gombokat, dobozokat. Kérjük, hogy aki regisztrálva van ezekere a közösségi oldalakra, de szinte soha nem használja azokat, az inkább az „Egyiket sem” opciót válassza!

Szavazásunk ezúttal nem a fórumban történik, azért, mert rengetegen vannak, akik mindössze az oldalunkat böngészik, a fórumba viszont nem regisztráltak. A szavazás lehetőségét viszont mindenkinek szeretnénk megadni anélkül, hogy azt regisztrációhoz kötnénk, hisz ez minden látogatónkat érintheti.

Megjegyzéseitekben várjuk, hogy szükségét látjátok-e az efféle gomboknak, illetve szerepeljen-e a főoldalon is hasonló. Íme a szavazás:

Related Posts