Frissített Mediascape a Sony Ericsson SO-01b-nek

by jelcstamas

so-01b

A Japánban forgalmazott Xperia X10, azaz SO-01b készülékek frissített, további funkciókkal bővített Mediascape-et kapnak. Ezek a frissítések természetesen a szigetországra jellemző új szolgáltatások, de azért mégiscsak nézzük meg miben is merül ez ki.

Mora Touch:

A Mora Japánban egy népszerű online zenei szolgáltatás. A Mediascape-be épített Mora Touch segítségével lehet szavazni a legújabb zenékre, vagy bizonyos összeg fejében akár le is lehet tölteni azokat.

Miután az a bizonyos Japán állampolgársággal rendelkező személy zenét vásárol a Mora Touch segítségével, rögtön települ egy külön kliens is. Ez egy pozitív pont az európai készülékekkel szemben, hiszen ha valaki nem használja a szolgáltatást, annak minek legyen ott a kliens, nálunk ha kell, ha nem ott virít a PlayNow Plus, bár szerintem az újonnan forgalomba került készülékeknél nincs, hiszen már nem lehet a szolgáltatásra előfizetni. Hozzáteszem: Sajnos 🙁 Na de kanyarodjunk vissza a témához 🙂

Mora_Touch

A Mora Touch hivatalos oldalára is érdemes ellátogatni, itt rengeteg képernyőfotó látható, amiből egy párat fentebb is megtekinthettek.

POBox Bemeneti támogatás:

Lényegében egy Japán T9-ről van szó. Ha beütnek egy kezdőbetűt, akkor megjelennek a leggyakrabban használt szimbólumok, akarom mondani a leggyakrabban használt írásjelek.

POBox

Forrás: Sony Ericsson Japan Press

Related Posts