Holnap alakul át a Pannon Telenor-rá

by jelcstamas

telenor logo

A Telenor márka Magyarországra érkezése alkalmából átalakul egy kicsit a korábban Pannon-ként megismert szolgáltató! Nézzük miben fog biztosan változni a nevén kívül természetesen.

Egy kis ízelítő a hivatalos sajtóközlemény szövegéből:

A Telenor márka (korábbi nevén Pannon) Magyarországra érkezése alkalmából a vállalat minden eddiginél alacsonyabb árakat, egyszerűbben használható mobil szélessávú szolgáltatásokat és a piac radikális átalakítását ígéri az ügyfelek számára, ezzel együtt a vonalas telefont a felesleges kiadások közé sorolja…”

Ez alatt konkrétan mit értenek?

  • a mobilról vezetékes irányba történő hívások tekintetében minden eddiginél alacsonyabb, 5 Ft-os percdíjat vezet be
  • bejelenti Magyarország első percalapú, feltöltőkártyás mobilinternet csomagját, amelyben 10 óra használat csupán 3 000 forintba kerül
  • országos televíziós imázskampányt indít

A feltöltőkártyás, percalapú mobilinternet számomra “egy kicsit” a múltat idézi, bár attól függetlenül még lehet rá igény, sőt elképzelhetőnek tartom, hogy külföldön van is rá.

Anders Jensen „Arra törekszünk, hogy a Telenor értékeit úgy hozzuk el Magyarországra, hogy az átalakítsa a felhasználók mindennapi életét. A Telenor név mögötti tartalom lényege, hogy a jövő megoldásait a jelenben teremtsük meg. Ezzel véget vethetünk többek között a költséges vezetékes telefonálásnak, a követhetetlen árképzésnek és a nem megfelelő szintű értéket biztosító mobil szélessávú szolgáltatásoknak. A percdíjak csökkentésével a mobiltelefonálás válik a telefonos kommunikáció egyetemes formájává. Így nem csupán pénzt takarítunk meg a fogyasztók számára, hanem a vezetékek és a kábelek miatti kötöttségektől is megszabadítjuk őket.

Ígéretet tettünk 3,5 millió ügyfelünknek és kollégáinknak, hogy 2010 a gyökeres változások éve lesz, melynek következményeként olyan egyszerű, intelligens és megfizethető termékeket kínálhatunk, amelyek megkönnyítik vásárlóink életét, különösen a mostani nehéz gazdasági helyzetben. Az ügyfelek bizalommal fordulhatnak a Telenor felé, hiszen a cég hosszú ideje létező igényekre ad választ. Célunk az, hogy Magyarország kedvenc mobilszolgáltatójává váljunk.”

– Anders Jensen, a Telenor Magyarország vezérigazgatója –

Roaming Mobilinternet: A holnapi naptól a Telenor lesz a legolcsóbb az EU-n belüli netezésben a hazai szolgáltatók közül, ugyanis 59Ft/0,1MB-ra csökkentik az adatletöltési díjakat.

Bővebb információkat találhattok a Pannon hivatalos sajtóközleményében.

Related Posts