UXP frissítést kap az X10

by Chabee

Hivatalosan is megerősítést nyert az X10 Android 2.1-re való frissítésének ténye. A frissítés egy UXP (User Experience Platform) frissítés lesz a negyedik negyedévben, ami magában foglal új szolgáltatásokat is a 2.1 verziójú Android operációs rendszerre való váltáson kívül. Például ezeket:

  • HD videofelvételre is alkalmas lesz, akárcsak Vivaz (tehát 1280 x 720 pixel felbontású videókat készíthetünk majd vele).
  • DLNA támogatás (A Digital Living Network Alliance (DLNA) technológia lehetővé teszi, hogy különböző gyártók termékei egymással kapcsolatba léphessenek, és egységes otthoni médialejátszó rendszerként működjenek. A mobiltelefon Hálózat megosztás funkciójával a telefon mobil digitális média szerverként használható, és megoszthatjuk a telefonon található tartalmakat ismerőseinkkel. A funkció bekapcsolásával a vakáción készített fotókat, vagy a telefonon tárolt zenéket vezetékek nélkül oszthatjuk meg ismerőseinkkel egy bármely más, DLNA támogatással rendelkező készüléken.)
  • Javítás a Timescape™ és Mediascape funkciókon,  hogy azok még okosabbak és gazdagabbak legyenek.

További részleteket csak később tudhatunk meg, de annyi még nyilvános, hogy következő pár hétben egy kisebb szoftverfrissítéssel gazdagodik az X10, ami javítja illetve fokozza a használhatóságot és a teljesítményt.

Újabb jó hír, hogy az x10 Mini és Mini pro is Android 2.1 frissítést kap a negyedik negyedévben!

Related Posts