Íme az új Walkman mobilok: Spiro és Zylo

by Chabee

Visszatért a Walkman sorozat! Erre kiváló bizonyíték  a Sony Ericsson ma bejelentett két, elsősorban fiatalokat célzó Walkman-mobilja, amik a Spiro (alsó kép) és Zylo (felső kép) névre hallgatnak.

Zylo (W20) mérete :103 x 52 x 11,5 (16) mm, súlya 115 gramm. Kijelzője 2,6 hüvelykes, 240 x 320 pixeles felbontású TFT, ami karcálló, és 262144 szín megjelenítésére képes, a giroszkóp segítségével automatikusan elforgatható a kijelző képe. A belső memória 260 MB, de a microSD foglalatnak köszönhetően 16 GB-ig bővíthető. A mobilban 3,2 megapixeles, fixfókuszos kamera kapott helyet, amely Geo tagging funkcióval is el van látva. Zylo támogatja  HD FLAC audióformátumot, amely kiváló minőségű hangzást biztosít. Walkman-mobil révén benne van a már megszokott Shake Control funkció, de nem hiányzik a Facebook, Twitter ill. Youtube kliens, a Walk Mate lépésszámláló, valamint az beépített FM rádió sem. Zyloban Gesture Control is van (ez először Yariban debütált), ami lehetőséget ad a kamera előtti mozgással való játékirányításra.

A készülék három színben válik majd elérhetővé a harmadik negyedévben: feketében (Jazz Black), ezüstben (Chacha Silver), és rózsaszínben (Swing Pink).

A másik ma bejelentett Walkman-mobil: Spiro (W100), ami szintén csúszka kialakítású. Méretei:  92 x 48 x 16.75 mm, súlyát tekintve 90 gramm. Ez a készülék is 240 x 320 pixel felbontású, 262144 színű TFT kijelzővel bír, ám annak átmérője csupán 2,2 hüvelykes. A belső memória csak 5 MB, de ez is bővíthető 16 GB-ig micro SD kártyával. Spiro 2 megapixeles kamerájából sajnos szintén kimaradt az autófókusz. A készülék 3,2 mm-es audio jack csatlakozóval, és micro USB csatlakozóval is rendelkezik, és Zylohoz hasonlóan ő is megkapta a Facebook és Twitter alkalmazásokat és a beépített FM rádiót is.

Az új Walkman telefon négy színben válik majd elérhetővé, szintén a harmadik negyedévben: két féle feketében (Stealth Black és Contrast Black), piros-ezüstben (Sunset Pink), és zöld-ezüstben (Spring Green).

Related Posts