Két új frissítés érkezik az Xperia X2-höz

by pappfer

A Sony Ericsson néhány napja tette közé az X2 firmware  kiadási menetrendjét a hivatalos Xperiancers blogjában. A bejegyzésből kiderül, hogy két frissítés is érkezik hamarosan. Az első márciusban jön és Windows Mobile 6.5.2-re frissíti a készülék operációs rendszerét, amely stabilitás és teljesítménybeli növekedést is magával hoz. Mindemellett a videóhívás és az FM rádió is elérhető lesz, valamint gyorsítanak a GPS-en.

A második frissítés májusban érkezik és a 6.5.3-as Windows Mobile-t teszi fel, tehát azt a verziót, amellyel Aspen is jön. A Sony Ericsson szerint ez a frissítés hozza majd a legfontosabb változtatásokat, ugyanis teljesítménybeli, használhatósági, energiakezelési javítások és a böngészési élmény fokozása is érkezik. Egészen jól hangzik.

Egyébként a bejegyzésből az is kiderül, hogy a készülék sajnos nem lesz frissíthető az új Windows Mobile 7-re, mert az X2 hardvere ezt nem teszi lehetővé. Ugyanakkor ez azt is jelenti, hogy a Sony Ericsson foglalkozik a Windows Mobile 7-tel, így könnyen elképzelhető, hogy a jövőben WM7-tel felszerelt készülékek érkezhetnek.

Forrás: se-blog.com

Related Posts