Kurara hivatalosan is megérkezik: Sony Ericsson Vivaz™

by pappfer

Csak holnap történik meg a Sony Ericsson Vivaz™ bejelentése, azonban már ma láthatjuk a hivatalos fényképeket. Vivaz™-t eddig Kuraraként ismertük meg, portálunk is többször beszámolt a készülékről illetve mutattunk kémfotókat.

Vivaz™ specifikációját korábban már ismertettük portálunkon, de a rend kedvéért ismét megtesszük. A készülék a Symbian OS 5. kiadását futtatja, 3,2 hüvelykes TFT kijelzője nHD (640×360, WvGA) felbontású, 16 millió szín megjelenítésére képes érintőképernyő. 8,1 megapixeles autófókuszos kamerája olyan extrákkal van szerelve, mint a képstabilizátor és az arcfelismerés.

720 MHz-es a processzora, 720p videó felvételre képes, megtalálható rajta 3,5 mm-es jack, valamint Micro USB csatlakozó, sőt, van rajta TV kimenet is. Természetesen nem hiányzik az aGPS és a Wi-fi™ sem. Méreteit tekintve Vivaz™ 107 x 51.7 x 12.5 mm-es és mindössze 97 grammot nyom.

Vivaz™ dobozában a telefon és az akksi mellett egy HPM-60 fülhallgató, egy 8GB-os microSD™ memóriakártya és egy Micro USB kábel található, mellyet a telefont tölthetjük. A készülék az első negyedévben lesz kapható négy színben, melyek hivatalos nevei a következők: Moon Silver, Cosmic Black, Galaxy Blue és Venus Ruby.

Egy rövid bemutató videó a készülékről:

Related Posts