Sony Ericsson Jalou – új dizájntelefon két változatban

by pappfer

A Sony Ericsson a mai napon bejelentette Jalou™ névre keresztelt dizájnmobilját, illetve annak egy speciális kiadását, a Dolce&Gabbana design editiont. Jalou célközönségét elsősorban azok a hölgyek képezik, akik szeretnek vásárolgatni járni, dizájn magazinokat olvasni és mindig divatosak lenni.

Az új Sony Ericsson Jalou™ sok kis prizmából készült, de olyan látszatot kelt, mintha csiszolt gyémánt lenne. Ha kinyitod a telefont akkor egy tükör köszön vissza rád, mely segít abban, hogy mindig gyönyörűen és vonzón nézz ki.

A Sony Ericsson Jalou nem csak a stílusról szól. A telefon belső kijelzője 2 hüvelykes QVGA felbontású TFT, mely 262,144 szín megjelenítésére képes, külső kijelzője pedig 128 x 36 pixeles. Jalouban 3,2 megapixeles autófókusz nélküli kamera kapott helyet.

A telefon 100 MB belső memóriája tovább bővíthető SanDisk microSD™ kártyával. A dobozban a Jalou mellett az akkumulátora, töltője, sztereó headset és használati útmutató lesz megtalálható.

Jalou GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 és UTMS/HSPA 900/1700/2100 hálózatokon működik. A mobil akár 7 óra beszélgetési és 350 óra készenléti időre is képes.

A kagylómobil mindössze 84 grammot nyom és 73 x 45 x 18.2 mm-es, tehát kényelmesen belefér egy kézitáskába, akárcsak egy rúzskészlet.

Jalou 2009 negyedik negyedévétől lesz a boltok polcain az alábbi képen látható három színben. A színek hivatalos nevei sorban: Deep Amethyst, Aquamarine Blue és Onyx Black.

Szintén ma jelentette be a svéd-japán gyártó Jalou egy speciális változatát: Jalou Dolce&Gabbana design edition. A Dolce&Gabbana-s Jalou külsejét több helyen valódi 24 karátos aranybevonat borítja és exkluzív csomagolásban lesz kapható.

A telefon belső tulajdonságai megegyeznek az alap Jalouéval. A különbségek: a Jalou by Dolce&Gabbana egy extra színben (rózsaszín – Sparkling Rose) és csomagolásban lesz kapható, helyenként 24 karátos arany borítja, valamint a telefonban előre telepített gyönyörű és divatos témák, képek és videók lesznek a Dolce&Gabbana-ról.

A speciális kiadás is 2009 negyedik negyedévétől lesz kapható a kijelölt üzletekben, illetve Dolce&Gabbana boltokban egyaránt.

Forrás: SEMC Blog

Related Posts