Két új Sony Ericsson bemutató oldal

by pappfer

A Sony Ericsson két új mini-oldallal bővítette mini-oldal (vagy kampány oldal, bemutató oldal) portfólióját.

Az első, egy Sony Ericsson készítésű program, mely a „Találd meg!” (Find It!) címet kapta. A weboldalon ezt írják róla: „segít megtalálni mindenféle dolgot: a sátradat a fesztiválon, az autódat egy zsúfolt parkban, a hoteledet egy nyüzsgő turistahelyen, a kedven helyedet a tengerparton.”

Alapjában véve ez egy olyan alkalmazás, mellyel különböző helyeket jelölhetsz meg, hogy azokat később könnyebben megtaláld (megjegyzem, helyeket, nem a TV kapcsolót). Az alkalmazás működéséhez szükség lesz a HGE-100 GPS csatlakozóra, még ha van a telefonodban beépített GPS vevő, akkor is.
Sony Ericsson – Find It

A második oldal a mozgásérzékelős dolgokról szól. Néhány Sony Ericsson telefon támogatja a mozgásérzékelést, gondolok itt arra, hogy ha elforgatod a telefonod vízszintes irányba, akkor a telefonod képernyője automatikusan elfordul. Remélhetőleg egyre több Sony Ericsson telefon támogatja majd ezt.

Az oldalon láthatunk egy videót – amiből nem igazán lehet rájönni, hogy mire is jó valójában – majd a végén megjelenik két link: az egyik a Szórakozás és letöltések oldalra visz, ahonnan meglepően sok mozgásérzékelős játék letölthető, a másik pedig a PlayNow Arenára. Utóbbi épp mostanában 4 újabb országban is elérhető, Magyarországon továbbra sem.
Sony Ericsson – Moving the world

Forrás: USEB

Related Posts