Firmware hírek a Sony Ericsson Portálon!

by pappfer

Szerkesztőink között már régóta felvetődött a kérdés, hogy jó lenne tájékoztatni olvasóinkat a legújabb firmware hírekből, mert látjuk, hogy a legtöbb felhasználónkat nagyon foglalkoztatják a mobil tuningos dolgok, fórumunkban is a firmware részleg az egyik legnépszerűbb.

Oldalunk F.A.Q. részlege egyedülálló, minden lényeges információ, tudnivaló össze van szedve egy helyen, rengeteg a mi és a fórumozónk munkája benne. Nagyon jó kiindulópont lehet a téma iránt érdeklődőknek, de rengeteg segítséget nyújthat a haladóbbaknak is.

Firmware hírek részlegünk mindezt kiegészíteni igyekszik, szállítuk a friss információkat, lesz hír új firmware verziókról, bemutatunk majd mobil tuningokat, felhívjuk a figyelmet érdekesebb leírásokra.

A firmware hírek, ugyanúgy a sonymobil.hu-n lesznek elérhetők, blog formájában, egyben a hírekkel. Ugyanakkor a főoldalon mégis el lesz választva a kettő, nem fognak a firmware hírek a rendes hírek közé bemosódni, így elkerülvén azt, hogy zavarja a téma iránt nem érdeklődőket.

Oldalunkon hamarosan nyitunk egy Firmware hírek menüt, amire kattintva kizárólag a firmware hírek jönnek be és nem blogunk összes híre, valamint a főoldalon is jelezzük majd a legfrissebb firmware hírt.

Véleményeiteket, elképzeléseiteket, hogy miket szeretnétek még látni új részlegünkön, fórumunkban is várjuk: Firmware hírek a Sony Ericsson Portálon!

Firmware hírek rovatunk közvetlen elérése: http://sonymobil.hu/kategoria/firmware/

Reméljük új részlegünk elnyeri majd tetszéseteket és hasznotokra lesz!

Related Posts