Hivatalos: Sony Ericsson G705

by pappfer

Bár tegnapra vártuk, ma jött el a nap, melyen a Sony Ericsson hivatalosan is bejelentette a G705 mobiltelefont.

A 2,4 hüvelykes, 240×320 képpontos kijelző tovább fokozza a web szolgáltatás nyújtotta élményeket, akár a Google keresőt használod, akár e-maileket böngészel a telefonba épített Exchange ActiveSync™ segítségével, vagy a Wi-Fi-t használod a legújabb hírek eléréséhez. A Sony Ericsson G705 egy magasabb szintre emeli a webes élményt.

Az elegáns csúszka (slider) telefonban helyet kapott a 3G technológia és teljes értétű webböngésző is. Az oldalakat vízszintes nézetben is meg lehet tekinteni, valamint rájuk is lehet közelíteni.

A Sony Ericsson marketing menedzsere, Catherine Cherry a következőket mondta a G705-ről:

A G705 azok számára ideális, akik szeretnék rendszerezni a nyüzsgő életüket. A telefon minden olyan szolgáltatással fel van szerelve amire szükség lehet a napi tevékenységhez, továbbá tökéletes a barátokkal való kapcsolattartásra. Ugyanakkor mindig naprakész maradhat a teljes értékű HTML böngészőnek, e-mail támogatásnak és asztali RSS csatornáknak köszönhetően – mindezt turbo 3G sebességgel.

A beépített aGPS technológiához a Google Maps™ és a Wayfinder™ szoftverek alapból megtalálhatók a készülékben. Ezek használatáról további információkat fórumunkban olvashatsz.

A G705 3,2 MegaPixeles kamerával rendelkezik. 128 MB a beépített memóriája, valamint a dobozban egy 1 GB-os M2 memóriakártya is megtalálható. A készülékbe FM rádiót is építettek.

További képek a telefonról:

A G705-tel egyidőben a japán-svéd gyártó a G705u készüléket is bejelentette, mely az első UMA képes Sony Ericsson telefon. A G705u viszont csak az Orange szolgáltatónál lesz kapható.

A G705 szeptember végétől már kapható lesz néhány helyen. A G705 két színvariációban (Silky Gold – bársonyos arany, Majestic Black – fenséges fekete), míg a G705u Luminous Black (fénylő fekete) színben lesz elérhető.

Forrás: SEMCBlog

Related Posts