Fotón az ST25i / Kumquat

3

A héten láthattunk egy képet, melyen az egyik készüléket vélték egyesek az aktuálisan pletykált Kumquat-nak, ám jóval esélyesebb, hogy az alábbi képen szereplő készülék az.

Elsőre úgy tűnhet, hogy a nemrég bejelentett Sony Xperia S-et tartja a kezében az illető, de bizony nem így van. Ugyanis ha jobban megnézzük, akkor a fotón látható készülék azért jóval kisebb az Xperia S-nél, és a márkafelirat a telefonhangszóró alatt van, míg az Xperia S esetében felette. Mivel a készülék tervezése még az Ericsson kivásárlása előtt történt, ezért még Sony Ericsson felirat található rajta, de a bejelentéskor már egészen biztosan Sony lesz.

Az ST25i kódjelű Kumquat 3,5 inches, 480 x 854 pixelből álló kijelzővel, 1 GHz-es dual core processzorral, és 5 megapixeles, HD felbontású videófelvételre képes kamerával fog bemutatkozni, méghozzá az év legnagyobb telekommunkiációs szakkiállításán, a februári MWC-n. Kíváncsian várjuk!

 

 

 • De azért a csávó kezében samsung van…

 • amúgy ja

 • Hát nom tom .. ” DigiTimes értesülése szerint a HTC, a Sony, a Motorola és a BlackBerry-gyáros RIM idén a korábbi év(ek)hez képest kevesebb új telefont dobnak majd piacra. Mindezt nem takarékossági, hanem éppen bevételnövelési célzattal teszik: hogy egy modellre több energiát tudjanak fordítani.
  A kevesebb modell nemcsak a gyártóknak, hanem a felhasználóknak is sok jót hozhat. Egy-egy modell kidolgozására és a szoftver későbbi frissítésére, optimalizálására is több idő jut, illetve az új Android főverziók is talán többekhez jutnak el így.”

  http://www.technet.hu/data/cikk/39/88/77/cikk_398877/1.jpg

  Azt itt vannak a megjelenések sorrendje ha lehet ennek hinni !

  Minden esetre nekem személy szerint nem jönnek be az új mobilok formája ..
  Sőt látva ezt is olyan törékenynek tűnik . Jah és én úgy gondolom el kéne már hagyni az olyan mobilt mint az ( Arc,Neo,és X10 ) Maga sztem jó telefonok ,de mindig ebből jönnek a butitott változatok meg most minek kell egy reload változat ..