Újabb Hallon kémfotó

5

Egy újabb kiszivárgott kémfotó jelent meg a Vivaz utódjaként emlegetett Hallon kódnevű, és MT15i típusnevű készülékről, melyen a tegnapi fotókkal ellentétben már teljes egészében látható az újdonság. A kép alapján biztosra vehető, hogy a készülék az Xperia termékcsalád tagja lesz, hiszen a maga az Xperia felirat, és a jellemző formavilág is erről tanúskodik.
Hallon-ról egyenlőre annyit lehet tudni, hogy Android 2.3 operációs rendszert; Qualcomm MSM7230 processzort; és előlapi kamerát is kap – ami a legújabb pletykák szerint HD felbontású videótelefonálásra ad lehetőséget. Egyesek szerint a készülékbe beépített pico projector is kerülhet (Erről az új szabadalomról nemrég egy hír is érkezett.).
A készüléket várhatóan Február 13-án, a Mobile World Congress előtti napon több új Xperia modellel együtt fogják leleplezni.

Forrás: XperiaX10Blog

Megosztás
  • Tetszik, bár a 3 gomb alul lehetne szélesebb, így egy kicsit suta nekem. Ha nem óriási nagy a képernyője, még esélyes is lehet nálam. De az az egér a teló mellé nagyon kell. 😀

  • ha tényleg lesz benne pico projector akkor meg az új telefonom 😀

  • Ezt tuti nem nevezném vivaz utódnak már azért sem mert a szám/betű kód nem stimmel. Ha pl U7 vagy U9 lenne a kódneve aztmondanám van benne valami, de így inkább csak az Xperia vonalat képviseli. Pláne a készülék kialakítása is ezt sugallja. Érdeklődve várom a fejleményeket. 🙂

  • A multkori kémfotók alapján valahogy jobban hasonlított a Vivazra.
    Így már én se nagyon nevezném Vivaz utódnak.

  • És tényleg suta egy kicsit