Kisebb frissítés érkezik az Xperia Z1, Z Ultra és Z1 Compact telefonokra

4

A Sony Mobile egy kisebb hibajavító frissítést indított útjára a Sony Xperia Z1, Z Ultra és Z1 Compact készülékekre. Az új firmware build száma 14.6.A.1.236 (az eddigi legújabb a 14.6.A.1.216-os build volt).

Xperia-Z1-Compact-in-colour_19-640x963

 • Fejér Roxanne

  Ma reggel frissült, kíváncsi vagyok, vajon megoldja-e az akksi problémáját. (Az 5.1-es update óta 65% körül kikapcsol a teló, töltőre dugva azt mondja, hogy 1%-on van. Ja, és mindezt szűk 1 nap alig használás után, pedig a 4.4-essel még 8 óra navigálással is kibírt 1 napot.)

  • Tamás

   Ha garanciális a telefon, mindenképp vidd vissza, mert az én telefonom is hasonlóan működött. Nekem valószínűleg kicserélték az akkumulátort, mert a szervizből visszakapva firmware verzió számom nem változott és azóta közel két napot bír a telefon aktív használat mellett.

  • Isti

   Szia! Ez valami típushiba lehet, mert a régi xperia M-em ugyanezt csinálja. Flashtoolal újra kell telepíteni a szoftvert és az sd kartyád le kell formázni, de a képeket dolgokat nem szabad visszarakni rá mert akkor nálam ugyanezt folytatta.
   Miután ezeket megcsináltam újjászületett a teló 🙂

 • lantos andrás

  Ma megtörtént a frissítés.Jó ideje 5.1.1-es update van,semmi probléma nincs vele.Mostani frissítéssel mi változott?Egyenlőre nem találtam változást.