Így teheted 2011-es Xperiád UI-ját hasonlóvá a 2014-eshez

4

Már bizonyára régóta nem kaptak hivatalos frissítést a 2011-es Xperia készülékek tulajdonosai, így hiába szerettek volna olyan felhasználói felületet, mint az újabb Xperia készülékeké, eddig nem igazán kínálkozott megoldás. Most viszont itt az Xperia Overlay, melynek segítségével ez megoldható.

Egy olyan egyedi firmware-ről van szó, ami az Xperia Z2 féle Android 4.4.2 2011-es készülékekre szabott változata, az Xperia Arc, Arc S, Neo, Neo V, Pro és Ray számára. A firmware a Sony Firmware Overlay forráskódjának átírásával született meg az XDA fórumának fejlesztőinek köszönhetően.

Csak nyitott bootloader-rel tudjátok kipróbálni, a szükséges fájlokat innen tölthetitek le, majd telepíthetitek CWM Recovery-vel.

Forrás: Xperia Blog

Megosztás
 • ztsoft

  Én már kipróbáltam, hát meg nagyon az elején járnak, de jó irányba. Mivel a cikkben nincs meg említve, ezért itt meg teszem. Alapértelmezetten 1,6 GHz-en megy a processzor! A ROM-ban nincs lehetőség ezt állítani, csak külső alkalmazással!

  • Martin Fórián

   hogyan aktiváltad? 🙂

 • NT

  hát ez nagyon menő 😀 tegnap felraktam neora. Tapasztalatok: fényképező alkalmazás nem az igazi, remekül fut az UI, a proci 1.6 Ghz-re felturbózva kicsit gyorsan eszi az akkut. Valóban van még hova fejlődni.

 • Lakatos Béla

  nagyon kérem valaki segítsen az egészben hogy kell frissíteni SE Urushi telom erre a szoftver verzióra nagyon megköszönném…előre is köszönöm