Úgy tűnik mégsem kap Android 4.4 frissítést az Xperia SP

6

Az FrAndroid az egyik legnagyobb francia Android portál. Fórumukban van egy olyan részleg, ahol a felhasználók kérdéseket tehetnek fel a Sony-nak, amire a gyártó képviselői válaszolni szoktak. A mai napon arra a kérdésre, hogy érkezik-e az Android 4.4 KitKat frissítés az Xperia SP-re, a Sony egyik képviselője azt válaszolta, hogy sajnos a készülék nem fogja megkapni az új Androidot.

Xperia-SP-KitKat-not-coming

A hivatalos Xperia SP oldalon azonban továbbra is az áll, hogy “megfontolás alatt”, szóval ezt az információt még nem szabad készpénznek venni, mindenesetre a kilátások sajnos nem túl jók.

Nemrégiben portálunkon is indítottunk egy szavazást azzal kapcsolatban, hogy szerintetek érkezik-e az Andorid 4.4 az Xperia SP-re. Nagyon sok szavazat érkezett, a többség optimista, szerintük érkezik majd az új firmware, azonban úgy tűnik jelenleg, hogy ők tévednek. De persze még bármi lehet.

Forrás: Xperia Blog

Megosztás
 • laci_csk

  biztos lesz 4.4

  • datubber

   Forrás, bizonyíték, infó, bejelentés esetleg? Ja, az nincs.

  • István Paulheim

   Én nem hinném hogy lesz 4.4, mert nagyon sok problémája volt a Sonynak a 4.3 -al, és jelenleg az új Sony készülékek kötik le őket.

   Habár azt is megkell jegyezni hogy az SP volt a 2013 -as év egyik legkedveltebb okostelefonja, és ezért kelett volna még rá azért egy 4.4.

   De azért még reménykedhetünk, habár én nem fűzök hozzá sok reményt hogy jönni fog a KitKat.

 • Balázs

  Esküszöm ez volt az utolsó Sony termék az ÉLETEMBEN amit vettem.

 • Sp tulaj

  Ha az M2 megkapja akkor itt háború Lessz

 • Manó

  Ha a Samsung 2 éves telefonja Galaxy SIII megkapja a frissítést ,nem értem hogy egy alig egy éves SP miért nem?