Itt van mely Xperiák kapnak Android 4.3-at! – kiszivárgott lista [frissítve]

8

Frissítés: A Sony szerint a lista nem igazi.

Már beszámoltunk arról, hogy az Xperia Z1, Xperia Z Ultra és Xperia Z hamarosan megkapják az Android 4.3 frissítést, viszont eddig semmilyen információ nem volt a többi készülékről. Most kiszivárgott egy lista, melyen az újabb Xperia készülékek találhatók felsorolva, mellettük pedig jelzik, hogy melyek kapják meg, illetve mikor az Android 4.3 rendszert.

gsmarena_001A listából kiderül, hogy az Xperia ZL, ZR, C, L, E dual telefonokra még ebben a negyedévben megérkezik a frissítés, míg az Xperia M és dual SIM-es változata jövő év első negyedében kapják meg azt.

Az Xperia T kétszer szerepel a listán, egyszer úgy, hogy érkezik rá frissítés, egyszer pedig úgy, hogy nem, így nem tudhatjuk, hogy pontosan mi a helyzet vele.

A kép eredete ismeretlen, így a benne lévő információkat egyelőre fenntartással kell kezelni.

Forrás: GSMArena

 • Renato

  az SP-re is azt írja, hogy nem lesz pedig ha jól emlékszem a nyáron még úgy volt, hogy lesz

  • pappfer

   Az SP-re nem azt írja, hogy nem lesz, hanem arról a képen nincs infó. Viszont gyanítom, hogy az SP is megkapja majd a 4.3-at.

  • Bodaki Krisztián

   Ha az Xperia L kap, akkor 100%, hogy az Xperia SP is megkapja !!

 • Puerta18

  Xperia T, TX és V? Ezt most mennyire gondolják komolyan, hogy a tavaly évvégi “csúcstelefonjukat” kemény 2-3 hónapig frissítik?!

 • Ádám Szabó

  A kép FAKE !! NEM IGAZI SENKI SE HIGGYE EL !!! Bocsánat hogy más oldalt linkelek be de muszáj: http://www.seria.hu/
  “A GSMArena alászaladt egy “fake” információnak. 20-án közöltek egy táblázatot amiben egyes Xperia modellek várható Android 4.3 frissítéseinek időpontja – pontosabban: várható időszaka – szerepel. Az információt persze ezt követően átvették mások is, elsősorban olyan “hírforrások” akik meg sem próbálták értelmezni a táblázatban látható sorokat. Később a GSMArena felülírta hírének szövegét, szánva-bánva az elkövetett bakit.
  A Sony Mobile irányából ugyanis semmiféle ilyesmi nem szivároghatott ki, ezt egy rövid közléssel meg is erősítették, de ha nem cáfolták volna a gyártó részéről ezt a “hírt”, talán a GSMArena munkatársainak akkor is fel kellett volna tűnnie a táblázat enyhén szólva komolytalan tartalmának.
  A táblázatban szerepel az Xperia Z Google Edition, ami ugyan nincs, de ennek ellenére megkapja a 4.3-at, aztán e valaki számára ismeretlen az ODM gyártásban készülő Sony modellekre ráültethető új OS verzió nehézsége, sőt a frissítések jelenlegi menetrendjének alakulása is zavaros lehet számára.
  Tanulság: nem kell mindent elhinni, akárki mondja is, ha meg nyilvánvaló a hülyeség, nem kellene publikálni. Várjuk meg a Sony hivatalos közlését, felelőtlenség pletykákra hagyatkozni, mert ezzel használók tömegeit vezethetik félre a megalapozatlan hírek.
  Itt említjük meg, hogy eddig konkrétan csak annyit tudunk, hogy a Z sorozat tagjaira – ma még nem ismert időrendi sorrendben és kezdési időponttal – a Sonynak szándékában áll a 4.3 frissítés mielőbbi kiadása.

  JA és a GSMarena közleménye: “Update: Sony has confirmed that it has nothing to do with the image and that the it isn’t the real deal. Move along guys, nothing to see here.”

  • Chabee

   Köszi a jelzést, szerkesztettem a hírt.

   • Ádám Szabó

    ^^

 • gabee?

  az E is kaphatna..