Pletyka: 5″-os Xperia Cyber-shot és Walkman csúcsmobilok érkezhetnek idén

by pappfer

Rumor-Sony-prepping-5-Xperia-Cyber-shot-and-Walkman-phones-for-Q3-to-lure-camera-and-music-buffsA hírek szerint az Xperia Z csak a kezdet volt a Sony-tól az idei évre, ugyanis a harmadik negyedévben még ütősebb Androidos Xperia mobilok érkezhetnek.

A PhoneArena portál saját informátoraira hivatkozva állítja, hogy az év vége felé – a korábban pletykált Xperia A, Xperia UL, és „Togari” phableten kívül – 3 újabb csúcsmobil is érkezik majd, melyek közt egy Cyber-shot és egy Walkman telefon is lesz.

  1. Ez egy 5 hüvelykes Xperia Cyber-shot készülék, mely az okostelefonok között a legjobb kamerával rendelkezik majd. A PureView 808 és Carl Zeiss optikához hasonló szenzor méretével kitűnik majd a tömegből. A többi specifikációját tekintve is a legfelsőbb szinten lesz.
  2. Ez egy 5 hüvelykes Xperia Walkman mobil lesz. Beépített erősítő chippel és további Walkman finomságokkal érkezik majd. Szintén felső kategóriás lesz.
  3. Ez egy közvetlen iPhone rivális lesz. Kijelzője és mérete kisebb lesz, minden más tekintetben viszont megegyezik majd az első pontban említett Xperia Cyber-shot készülékkel.

Ezek az információk mind egy forrástól érkeztek, így erős fenntartásokkal kell kezelni. Mindenesetre mi bízunk benne, hogy van valami alapja ezeknek a pletykáknak. 🙂

Forrás: PhoneArena

Related Posts