Mobilarena: Xperia arc teszt

7

Megérkezett a Mobilarena tesztje a Sony Ericsson ívelt okostelefonjáról, az Xperia arc-ról. A tesztben kifejezetten pozitívan vélekedtek a készülékről:

Összegzés. Az Xperia arc mindent egybevetve kiválóan sikerült telefon, valóban büszke lehet rá a Sony Ericsson. Persze nem tökéletes, de jól variáltak a mérnökök, az eredmény pedig egy több szempontból is egyedi mobil lett. A formaterv díjat érdemelne, a kijelző mindenképpen egyedi, a Bravia Mobile Engine teszi a dolgát, pedig igazából hardveres oldalról a készülék nem egy kiemelkedő darab.

A teszt innen érhető el.

Hamarosan egyébként make.believe blogunkban is olvashattok tesztet az Xperia arc-ról!

 

 

Megosztás
 • Nagyon csodálkoztam az ajánlott plecsnin. A MA régen osztott SE-nak olyat…

 • Kis pénzért cserébe mindent lehet…

 • @bence: Hidd el, hogy az arc tényleg arcon üt! Nagyon atom kis cucc lett! 😀 Imádom eddig! 😉 A napokban itt is kezdődik a teszt!

 • @Tom: ígérd meg, hogy teszteled a smart zoomot videózás közben! eddig az összes honlap kihagyta ezt…

 • @Tom: elhiszem, viszont a felülete még mindig nagyon irritál. Remélem erre is lesz hasonló community mint az X10-re, legfőképp a Sense miatt… 😀
  Holnap úgyis megyek fogdosni BPre, majd megnézem hogy milyen lett. Tesztek alapján jó, de nekem valamiért full sántít a Mobilarena-s teszt, már csak a “színvonala” miatt is… nem tűnik objektívnek, ennyi a bajom vele.

 • Többet vártam volna mind a fotó, mind a videó terén a fiúktól, de semmi. Az ExmorR technológiát így elhanyagolni egy teszt során óriási baki…

 • mrlujoak:

  Azért volt régen ajánlott plecsni, mert régen volt olyan SE készülék, ami nagyjából hozza a konkurencia átlagát. Mondjuk nekem úgy rémlik, hogy annyira nem volt az régen, talán még szóvá is tettem, hogy olyan SE is kap plecsnit, aminek nem jár. Inkább úgy fogalmaznék, hogy ritkán. Az ExmorR pedig nem sokat ér, leírták. Pusztán egy elnevezés, igazi tartalom nélkül. Ettől még korrekt tudású, és gyönyörű készülék, ami sajnos erősen túl van árazva.