Xperia: Petíció a Sony Ericsson-nak

by jelcstamas

Xperia_Android_2-2

Az elmúlt napok pletykáit követően a Sony Ericsson Xperia X10, X10 Mini és X10 Mini Pro tulajdonosok petíciót szeretnének benyújtani a Sony Ericsson-nak, az Android 2.2 frissítésért.

Egy bizonyos Xperia Android frissítési menetrend nyilvánosságra kerülését követően megindultak a rosszindulatú pletykák, arról, hogy a fent említett készülékekre és a Xperia X8-ra nem lesz elérhető az Android 2.2.

A problémát csak tetőzte, hogy a hivatalos Product Blog-ra kikerült egy komment, arról, hogy a 2.2-es frissítés csak a következő hardveren lesz elérhető, amit azóta eltávolítottak. Természetesen a komment “Sony Ericsson” néven érkezett, de abban biztos vagyok, hogy nem véletlenül lett eltávolítva a bejegyzés.

A frissítés mibenléte már senkinek sem tiszta, nekem sem. Én azonban azt a tábort gyarapítom, akik bíznak a frissítés eljövetelében. Reméljük, hogy hamarosan a Sony Ericsson is nyilatkozik ebben az ügyben, ugyanis ez a bizonytalanság sem a felhasználóknak, sem a gyártónak nem jó. Mielőtt komolyabban belemennék a dologba én megvárnám a hivatalos bejelentést az ügyben.

Ami eddig biztos, 100%-os információ, hogy hamarosan jön az Android 2.1 frissítés és még ebben az évben várható a 2.1.x update.

Ha valaki úgy érzi, hogy a petíciót aláírna, az ITT megtehet.


Related Posts