A Sony hivatalosan is bejelentette az Xperia E5-öt

by pappfer

Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük a Sony mai sajtóközleményét:

Az XperiaTM E5 megkönnyíti a mindennapokat

– ikonikus Sony formatervezés és teljesítmény

  • Kiváló teljesítményre tervezve, rendkívül hatékony processzor teljesítménnyel, bővíthető memóriával és akár két napos üzemidővel1

  • Az adaptív Sony kamera automatikusan alkalmazkodik a környezetedhez az éles, élettel teli képekért, bármikor

  • Letisztult Sony formatervezés, az eddigi legkényelmesebb felhasználói felülettel

Xperia-E5-Group-640x618

Budapest, 2016. május 31. – A Sony Mobile Communications („Sony Mobile”) ma bemutatta az Xperia E5 okostelefont – egy izgalmas, egyszerűen használható készüléket fejlett Sony teljesítménnyel és kameratechnológiával elérhető áron.

Az Xperia E5 a teljesítmény terén kompromisszumot nem tűrő megközelítést testesít meg az okostelefonok ezen piaci szegmensében” – mondta Tsutomu Sato, a Sony Mobile Communications termékmarketing igazgatója. „Ez a készülék tökéletes választás azoknak, akik csúcskategóriás teljesítményt, kameratechnológiát és formatervezést szeretnének elérhető áron.

Megbízható teljesítménnyel többre lehetsz képes, melyet az alábbi három jellemző biztosít: gyors processzor, megnövelt memóriakapacitás és akár kétnapos akkumulátor üzemidő

A teljesítmény és erő kombinációjának hatékonyságát a MediaTek MT6735 processzor biztosítja – fejlett négymagos platformja és gyors, 4G LTE képességei magával ragadó és valósághű multimédiás, játék- és mobilinternet élményt adnak.

A tartalmak letöltése és tárolása is egyszerű az óriási, akár 200 GB-os memóriával, melyet microSD kártyával való bővítéssel érhetünk el – biztonságosan tárolja az applikációidat, zenéidet, képeidet és játékaidat.

Az Xperia E5 akkumulátora hosszú ideig bírja, így akár két napig1 is használhatod két töltés között – applikációkat tölthetsz le, videókat streamelhetsz és közösségi oldalakon szörfölhetsz anélkül, hogy folyton konnektort kéne keresned.

Az Xperia E5 grafitszürke és fehér színben lesz elérhető. Mindezen figyelemreméltó jellemzők egy igazán karcsú 8.2 mm-es, 149 grammos kivitelezésben érkeznek – így a készülék valóban természetesen a tenyeredbe simul, és kényelmes használatot biztosít.

Xperia-E3-White-UI-Lockscreen-640x427

Gyönyörű képek, bármikor – lenyűgöző képek készítése soha nem volt ilyen könnyű egy okostelefonnal

Az Xperia E5 nemcsak leegyszerűsíti az okostelefonos fényképezést: a 13 megapixeles hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamerák felismerik a helyzetet, melyben szeretnél fotózni. Az automatikus jelenetfelismerő kielemzi a feltételeket és az alanyt, legyen az egy gourmet étel vagy egy szelfi, és a fényviszonyoknak megfelelően az ideális beállításokat használja a jó minőségű képekért – emellett a választható HDR funkcióval biztos lehetsz benne, hogy a fotók élesek és ütősek lesznek az 5”-os HD kijelzőn.

A tapintással vezérelhető kamera felülettel könnyen válthatsz a módok között, a teljesen új „Megosztás” gombbal pedig azonnal feltöltheted a képeidet Instagramra, Twitterre vagy Facebookra pár egyszerű érintéssel.

Xperia-E3-Black-Bonus-640x427

Egyszerűen csak működik – búcsúzz el a lassú kapcsolódástól, lefagyásoktól és az örökké tartó letöltésektől

A „Smart Cleaner” fáradhatatlanul dolgozik a háttérben, hogy az Xperia E5 mindig maximális erőt adjon a kezedbe: automatikusan eltávolítja a nem használt feldolgozási folyamatokat és a gyorsítótár adatait. Az eredmény: gördülékeny élmények és egy hosszabban rendelkezésre álló készülék.

A 2016-os Xperia portfólió részeként mutatjuk be az „Xperia Tippeket”, a személyi asszisztensedet, mely intelligensen alkalmazkodik a preferenciáidhoz, releváns és időszerű tanácsokat jelenít meg a képernyőn, hogy a legtöbbet hozhasd ki az Xperia E5 telefonodból.

Végül, a megújult „Xperia ismertetése” segít percek alatt beállítani és elindítani a készüléket, fiók szinkronizációval, személyes applikáció-javaslatokkal és gördülékeny adatátvitellel az előző készülékekről.

Az Xperia E5 2016. június végétől lesz elérhető a kiválasztott európai, latin-amerikai, közép-keleti és afrikai piacokon.

Related Posts