Hamarosan új frissítést kap az Xperia M

2

Csak napokkal azután, hogy kiderült az Xperia M sem kap új Android verziót, ma egy új firmware bukkant fel a PTCRB-n a készülékhez. A firmware alapja persze maradt az Android 4.3, és várhatóan kisebb hibajavításokat tartalmaz majd. Továbbá az is elég valószínű, hogy ez lesz az utolsó kiadott firmware az Xperia M-hez.

A firmware build száma az Xperia M esetében 15.4.A.1.10, az Xperia M dual esetében pedig 15.5.A.1.6.

16_Xperia_M

Forrás: Xperia Blog

Megosztás
 • Rácz Krisztián

  Nekem csak egy bajom van a Sony Xperia m-el, hogy nem lehet sd kártyára tenni alkalmadatokat! Ha valaki tud ebben segíteni azt meg köszönöm.!!!

  • Tallér Krisztián

   Szia, a baj hogy alapesetben csak néhány alkalmazást lehet SD kártyára tenni. Nekem az a bosszantó benne, hogy a fényképeket ha áthelyezem akkor onnantól a telefon már nem is látja. Tehát ha használni akarom valamelyik képet akkor vissza kell helyeznem a telefon saját memóriájára.

   Na ami engem igazán érdekelne hogy mikor lesz végre valami abból a tavaly ősszel beharangozott 15.4.A.1.10-es firmware -el?
   Kissé igazságtalannak tartom, hogy a Z szériákra már az Android 5.0 fog lassan elérhetővé válni. Ennyi erővel nyugodtan kiadhatnák a Kit Kat – et az M -re is.