A Sony bejelentette az Xperia C3 és Xperia C3 Dual selfie okostelefonokat

4

Ahogy azt tegnap megírtuk, ma bejelentésre került a Sony első selfie telefonja, az Xperia C3, és annak dual-SIM változata az Xperia C3 Dual. A Sony a “világ legjobb selfie okostelefonja” szlogennel hirdeti a készüléket, amit a szokatlanul erős képességű előlapi kamera miatt tehet meg: az 5MP-es, 720p nagylátószögű elülső kamera LED villanóval valóban egyedülálló.

A készülékek külön kamera alkalmazást is kapnak (PROselfie cam), amelyben speciális effektek is használhatók az előlapi kamerával.

Ami a specifikációt illeti az Xperia C3 család 5,5 hüvelykes, 720*1280 felbontású IPS kijelzőt kapott. A készülékeket egy 1,2 GHz-es négymagos CPU hajtja, a GPU-ja pedig Adreno 305-ös. Mindezek egy Qualcomm Snapdragon 400 chipseten (MSM8X26) kaptak helyet.

A készülékek fő kamerája 8MP-es, autófókuszos, Exmor RS érzékelővel, beépített memóriája 8 GM, a RAM mérete 1 GB, akkumulátora 2500 mAh-s, illetve Bluetooth 4.0 is helyet kapott.

Méreteit tekintve az Xperia C3 156 x 78.5 x 7.6 mm-es és súlya 150 gramm. Android 4.4 rendszerrel érkezik majd három színben, feketében, fehérben és mentában 2014 augusztusától.

Képek

Sony Xperia C3 selfie mobil Sony Xperia C3 selfie mobil Sony Xperia C3 selfie mobil Sony Xperia C3 selfie mobil Sony Xperia C3 selfie mobil

Sony Xperia C3 selfie mobil

Sony Xperia C3 selfie mobil

Sony Xperia C3 selfie mobil

 • guru

  Ezzel megint az lesz a baj mint az SP-vel… rossz memória kezelés miatt kevés lesz az az 1GB RAM ami gyakorlatilag lesz vagy 800MB

  • Rayne

   Mégis mi olyan nagy baj volt az SP ram kezelésével?Mert nem 800 volt szabad???Bőven elég az 1GB,hiszen az android alapból bezárja a felesleges dolgokat,ha szűkség lenne rá..Ja és, mint ex SP tulajdonos futott a viber,face+messenger,chromem,whats up,Kakaotalk egyszerre a háttérben,ha Te még ezek mellett is tudsz 100 fele figyelni akkor csak gratulálni tudok….Inkább szoftveres gondok vannak,de bőven elég mindenhez 🙂

 • rdt89

  Hát nem olyan egyedül álló ez az előlapi kamera. Kínai telefonokba évek óta 5-8-13 mp-s az előlapi kamera is és FHD-ban rögzítenek, így a Sony elkésett pár évet.

  • MIKE

   Nekem ennek a telefonnak az elődje van az Xperia C és maximálisan meg vagyok vele elégedve! Még ezt a selfie hülyeséget se hiányolom belőle 🙂