Új firmware került jóváhagyásra az Xperia Z, ZL, ZR és Tablet Z készülékekhez

4

Hamarosan egy újabb frissítést kapnak az Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR és Xperia Tablet Z készülékek. Mindegyikük firmware verziója 10.5.A.0.233 lesz, és a jelenlegi legújabb Android 4.4.2 KitKat firmware-hez apróbb hibajavításokat tartalmaznak majd.

Többen számoltak be gyors akkumulátor merülésről az Xperia Z KitKat rendszert futtatók közül, amire a Sony Mobile reagált is egy közleményben, mely szerint a problémát a 4.4.52-es verziójú Google Play okozza. A frissítés minden bizonnyal javítja ezt a hibát is. Amint elérhető lesz, természetesen beszámolunk majd róla.

26_Xperia_ZR_2637

Forrás: Xperia Blog

 • jani

  A 4.4-el nem valami gyors,a beállítások menüpont szaggat,kamera hiba hogy felvételnél nincs hang,és még egyébb apróság,majd újra teszem,remélem csak nállam van ez a hiba,mert biztonsági mentést vissza állitottam,és gondoltam az miatt van.

  • jani

   Ja és a processzor /All in one programba/ majdnem mindig 50% vagy az felett üzemel,szóval valami nagyon nem jó,majd meglátjuk az új firmware-el.

 • János Egresi

  És mikor jelenik meg végre a javítás, most már 2 hónapja kínlódással telnek a napok, MEDDIG MÉG???????????????????

  • János Egresi

   Elvileg megjelent a frissítés, csak éppen nem lehet frissíteni mert a PC Companion saját magával van ellentmondásba az USB csatlakozási módot illetően.

   Ha media módban van, akkor nem látja a telefont, ha meg SD módban van, akkor ugyan látja, de hibaüzenetet küld, hogy állítsam át media módra , mert csak ebben lehet frissíteni és itt véget ér a kör!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!