Új firmware érkezett az Xperia Z, ZL, ZR, Tablet Z készülékekre

12

Az Xperia Z, ZL és ZR telefonokra már frissíthető a 10.4.1.B.0.101 build számú új firmware, míg az Xperia Tablet Z a jövő héten válik frissíthetővé. A firmware alapja továbbra is az Android 4.3 Jelly Bean.

1447

A változások listáján szerepel a fokozott felhasználói élmény, a megnövelt készenléti idő és teljesítménybeli javulások. Jobb lett a Bluetooth kapcsolódás és a Youtube alkalmazás is fejlődött.

A frissítés még nem érhető el minden országban, azonban ahol még nem frissíthető jelenleg, oda is bármelyik pillanatban megérkezhet.

Szokás szerint frissítettük blogunk szoftverfrissítés menüpontját is, hogy ott mindig értesülhessetek a legfrissebb firmware-ekről.

Forrás: Xperia Blog

Megosztás
 • Pilinyi Gábor

  Sajna,
  még nem elérhető.

 • Budai Miklós

  De nem csak hogy ez de még az előző sem letölthető.

 • Pilinyi Gábor

  Előző?
  Melyikre gondolsz?

 • Pilinyi Gábor

  Az enyémen : Android 4.3 Jelly Bean – van.

 • Boborján Pandacsöki

  Sziasztok!
  Viszonylag még új Xperia Z-s vagyok!

  hogy működik itt a rendszer frissítés, mert belenéztem a Software update menübe, és rendszer frissítést talált. Még nem ezt, hanem egy előző 10.4.B.0.569 azt hiszem.

  Jelenleg ha jól látom a build számom: 10.3.1.A.2.67, valami Augustus 26-i kernel.

  Kérdésem a következők: Mennyire biztonságosak ezek az Xperia rendszer frissítések? értem ezalatt, hogy nyugodtan rámehetek az Xperia Updatere, amit letölt wifin, aztán telepíti magának és minden oké? Mert ugye a Samsungoknál rengeteg gond van a felhasználói frissítésekkel és nem akarom, hogy brickelje magát vagy akármi. Viszont ha tényleg jó az j rendszer akkor meg szeretném felfrissíteni.
  A telefon független, szóval gondolom akkor nem lenne akadálya neki.

  Azért hajlok a frissítésre, mert elvileg jobb akksi idővel jár, meg teljesítménnyel. utóbbival nincs bajom, viszont az akksi idő rettenetesen karcsú szerintem és jó lenne optimalizálni.

  Megéri ráklikkelni a frissítésre?

  Köszönöm megtisztelő válaszaitokat, üdv!

 • Bármi Áron

  Ha akkumulátor üzemidő miatt akarsz frissíteni akkor szerintem ne erőltesd mert jobb nem lesz, viszont minden más szempontból megéri frissíteni (bár erről megoszlanak a vélemények, valakinek jobban tetszik a 4.2.2-es dizájn például)…

 • rastarocket

  Elérhető végre! (T-Mobile)

 • Boborján Pandacsöki

  Na frisstettem. Aztán kiírta, hogy megint van egy frissítés. Megint lefrisstettem. Ez már konkrétan kirta, hogy jobb akksi időt ígér stb.
  10.4.1.B.0.101 van most.
  Nagyon fos a dizájn.
  A rendszert leszarom, de ez a fehér Samsungos stb megjelenés nekem nem adja. Nem tudom valahogy visszalltani a 4.2.2-es hívóképernyőt meg színeke a beállíásokban stb stb?

  • wallas01

   osztom a véleményed, felemás lett a beállítások háttere. vicc, kurvul a kinézet rendesen. a fehér színnel mit akarnak nem is értem

 • Bármi Áron

  4.3-ra való átállás előtt érdemes ilyen videókat nézni: http://www.youtube.com/watch?v=91GbWHeQeAg

 • Pilinyi Gábor

  Estét. A 4.4 mikor várható?

 • Zoltán Kiss

  Nekem ez a frissítés egyszerűen sehol sem akar feltűnni. Sem a PC Companion-ben, sem az Xperia Z tablet update centerében nem látom. Vettem egy smartwatch 2-t és a mostani firmware nemengedi, hogy egyszerre legyen smartwatch és wifi és aztírják a neten hogy a fenti firmware-ben javították ezt.