Sony Xperia Z1 (Honami) benchmark eredménye

by pappfer

Talán még soha egy Sony készülékről nem szivárgott ki ennyi információ a bejelentés előtt, mint Honamiról. Néhány órája mutattuk be a készülék hivatalos sajtófotóit, akkor írtunk arról is, hogy elképzelhető, hogy Xperia Z1 néven kerül majd forgalomba a Sony csúcskategóriás kamerakészüléke.

Az AnTuTu állítólagos benchmark tesztjéből is kivehető, hogy az Xperia Z1-et egy Qualcomm Snapdragon 800 chipset hajtja, rajta egy Adreno 330 GPU-val és egy négymagos Krait 400-as CPU-val.

xperia-z1-antutu

A benchmarkban szereplő Sony Xperia Z1 (L39h kódnévvel szerepel) Android 4.2.2 Jelly Bean rendszert futtat és lenyűgöző 30 625 pontot ért el, így annak ellenére, hogy a készülék firmware-je közel sem végleges, máris a legjobb teljesítményű mobilok között szerepel.

A Sony következő csúcskészüléke hosszú ideje pletykák tárgyát képezi, mára például már biztosnak tűnik, hogy 20,7 megapixeles kamerával érkezik, és úgy hírlik, hogy 4k videó felvételre is képes lesz. A kamera állítólag gyengébb fényviszonyok között is jól produkál majd.

Szintén hírlik, hogy egy kisebb méretű verzió is érkezik (4,3″ képátlóval, Ray 3 kódnéven), melyet csak „Honami mini” néven emlegetnek. Talán ő is szeptember 4-én debütál majd, Berlinben. Már alig várjuk! 🙂

Forrás: GSMArena

Related Posts