Pletyka: Togari és Honami, a második félévre szánt zászlóshajók

by Chabee

Sony-Xperia-logo

A Sony Mobile a pletykák szerint két zászlóshajóval is készül a második félévre, melyeket a források Togari és Honami belső kódneveken emlegetnek. Persze meg is szellőztettek róluk pár adatot, nézzük, hogy mik is ezek, de előtte felhívnám a figyelmet, hogy mindegyiket érdemes fenntartásokkal kezelni.

Togari

A nem kevesebb, mint 6,44 inch méretű, Full HD kijelzővel szerelt okostelefon (vagy inkább phablet) az Xperia Z nagytestvére lesz, ugyanis hasonló dizájnt és üveg hátlapot kapott, illetve meglehetősen vékony is.

Lesz belőle fehér változat is fehér kávával, és június elején lesz kapható Japánban.

Honami

A „One Sony” néven is emlegetett készülék picit érdekesebbnek tűnik. Ebbe apait-anyait beleadott a Sony, a gyártó legjobb tudása szerint készült nagyágyúról van szó. Az 5 inches, Full HD felbontású, Triluminos kijelzőjű modellt Walkman audio chip-pel, és 20 Megapixeles, Carl Zeiss optikával ellátott Cyber Shot CMOS kameraszenzorrral szerelték. Ráadásul utóbbi mellé Xenon- és dupla LED vaku is került.

A készülék négymagos, 2,3 GHz-es processzorral rendelkezik, a chipset Snapdragon 800, a grafikus gyorsító pedig Andreno 330, továbbá 2GB RAM-ot és 2700-3000 mAh-s akkumlátort kapott.

Azt mondják, Honami egyike lesz a Sony által valaha készített legvonzóbb telefonoknak. Júliusban lesz kapható Ázsiában, nemzetközileg pedig augusztusban vagy szeptemberben.

Mindkét zászlóshajó víz és porálló borítással rendelkezik. Könnyen lehet, hogy az IFA kiállításon mutatkoznak majd be, mivel a második félévre szánt csúcsmobilokat ott szokta leleplezni a Sony.

Az biztos, hogy nagyon jól hangzanak a fent leírtak, remélhetőleg igaznak is bizonyulnak majd.

Forrás: Xperiablog.net

Legutóbbi pletykák:

Related Posts