Újabb részletek az Xperia SP, „HuaShan”-ról

by pappfer

Sony Xperia SP és Xperia VForrásunk újabb részleteket derített ki „HuaShan” kódnevű Xperia SP (C530x) készülékről. Ahogy azt korábban is írtuk, az Xperia SP Qualcomm Snapdragon S4 Pro MSM8960T lapkakészleten,  1,7 Ghz-es kétmagos CPU-val, és  Adreno 320-as grafikus chippel felszerelve, valamint 720p HD felbontású kijelzővel érkezik majd.

A kijelző méretét korábban 4,6″-ra saccoltuk, forrásunk szerint ez már biztosra vehető. Az Xperia SP készülék mind a négy oldalát egy alumínium keret ötvözi, a készülék hátulja azonban műanyag lesz.  HuaShan 8 megapixeles Exmor RS kamera szenzorral és 8GB belső memóriával büszkélkedhet, de ha ez utóbbi kevés lenne, microSD memória kártyával további tárhelyre tehetünk szert.

A hírek szerint a készülék alsó átlátszó sávját testreszabhatjuk aszerint, hogy különböző értesítésekre különböző színekkel figyelmeztessen.

Az Xperia SP nem a legkönnyebb telefonok közé tartozik a maga 155 grammjával. A telefon mérete 130,6 x 67,1 x 9,98 mm. Előreláthatólag a jövő heti MWC-n jelenti be a Sony Mobile.

Related Posts