A Timescape-et a Socialife váltja az új Xperia telefonokon

by pappfer

Az Xperia X10 2009-es megjelenése óta a Timescape az összes Xperia készüléken helyet kapott. Az alkalmazás arra hivatott, hogy a közösségi média tartalmakat egyben mutassa a felhasználók számára. Így adódott, hogy a Facebook bejegyzéseket, a Twitter csiripeket, valamint a nem fogadott hívásokat és új SMS-eket egy alkalmazáson belül megtekinthettük, szépen, animáltan.

Az Xperia Z és ZL készülékekben azonban már egy új alkalmazás, a Socialife található a Timescape helyett. Forrásunk szerint az összes jövőbeli készüléken a Socialife lesz megtalálható, a Timescape immár a múlté. A Socialife applikációval ezidáig bizonyos Sony tabletekben találkozhattunk. Az alkalmazás 3 fő területből áll. Az első a főképernyő (My Stream), ahol egy áttekintő nézetet kapunk az ismerőseink Facebook és Twitter bejegyzéseiből, valamint a feliratkozott RSS csatornák frissítéseit láthatjuk, a második (Discovery) nézetben a kiemelt tartalmakat, a harmadik, „kedvencek” részben pedig a kedvenc tartalmainkat, cikkeinket lelhetjük fel, amiket korábban megjelöltünk.

Remélhetőleg a Socialife alkalmazáshoz is lehet majd további bővítményeket írni, ahogy az a Timescape esetében is volt. Az alábbi videóban működés közben is láthatjuk a Socialife-ot.

Forrás: Xperia Blog

Related Posts