Úton a javított Ice Cream Sandwich 4.0.4 a 2011-es Xperia készülékekre

14

A Sony Mobile mai hivatalos közleményében áll, hogy elindult az Xperia arc, Xperia arc S, Xperia neo, Xperia neo V, Xperia mini, Xperia pro, Xperia active és Xperia ray készülékek új verziójú Ice Cream Sandwich frissítésének kiadása (4.1.B.0.587), vagyis néhány héten belül hazánkban is frissíthetőek lesznek ezek a modellek.

A közlemény szerint az Xperia mini pro, Xperia neo L és a Live with Walkman készülékek újabb 4.0.4-es ICS frissítésének kiadása az elkövetkezendő hetekben indul.

Ha valaki már frissített a legújabb jégkrém szedvicsre, akkor a készülékén fogja megkapni az értesítést a frissítésről, melyet azon közvetlenül el is végezhet, akinek még Ginderbread fut a készülékén, az számítógépen keresztül – PC Companion vagy Bridge szoftverrel – teheti majd fel az új szoftvert.

Megosztás
 • Vicces,hogy most a mini kapja meg hamarabb nem a mini pro.Az elsőnél fordítva volt.Attól várom.

 • és lehet tudni, hogy miket javítanak benne? 😀

 • Én már 4 napja ezt használom a Ray-emen. 😀 Tényleg sok hibát javít.

 • sziasztok! nekem xperia mini pro-m van, de azt írja a pc companion, hogy telefonom naprakész… hogy tudok frissíteni? t-mobile-os vagyok, ha ez számít! köszi!

 • Ma reggel kidobta az Arc hogy elérhető a 4.1.B.0.587 frissítés, elindítottam a frissítést.
  Megjelent 1 ikon a képernyő közepén, illetve néhány pont, talán négy ami gondolom a frissítés lépéseit hivatott jeleni. Ezt követően a telefon leállt, nem nyúltam hozzá mert azt írta a frissítés kezdetén hogy majd újra indul… ez nem történt meg 20perc alatt és a telefon azóta semmire sem reagál semmire :/
  Valaki tud esetleg segíteni?

 • MuzZaik: az nem az android verziója, hanem a kernel verzió. Ha a telepítése közben hiba történ az nagy gáz. Ha az akksit kiveszed, és visszateszed utána sem kapcsol be? Ha ez nem megy akkor tedd töltőre pár órára, hogy biztos legyen töltöttsége, majd USBn keresztül tedd a gépedre. A PC Companion elindítása utána ellenőriztesd a verziót, és ha kiírja hogy legújabb verzió van rajta, akkor lesz ott valami olyasmi hogy telefon helyreállítása. Arra menj rá, és próbáld meg, hátha jó lesz. Ha meg nem jó így akkor marad a szervíz, ha garancia van rajta akkor nincs olyan nagy gond, de ha nincs akkor költséges lehet, ezt nem tudom. Mindenképpen sok szerencsét!

 • Üdv mindenkinek!

  Én máris találtam egy hibát a frissítésben: a hálózat módot átállítod csak GSM-re, majd kikapcsolod a telefont és utána visszakapcsolod, visszaállítja a hálózati módot WCDMA preferált/GSM-re. Vagyis nem tárolja el a beállítást másnál is fenn áll sajnos. 🙁 (Live With Walkman)

 • Bocsi lemaradt még, hogy a kamera videó felvételnél változatlanul akadozik. 🙁

 • Mini pro-ra mikor érkezik?

 • nem akarok megbánta senkit de én má lassan több mint 1hónapja a 4.0.4-es androidot használom

 • Tegnap este jelzett a telefonom, hogy van frissítés, de letöltésnél mindig megakadt. Ma újra próbálkoztam, és sikerült a frissítés. Xperia Arc S, t-mobilos.

 • Sziasztok!

  A telefonom ma jelezte, hogy megjelent az új 4.1.B.0.587-es frissítés. PC Companion már két számítógépen sem működik, nem ismerik most már fel a telefonomat, pedig 1-2 éve simán ment, aztán egyszer csak az egyik már nem ismerte fel, most már a másik sem, a harmadik pedig felismeri, de a PC C telepítési útmutató szerint nem történik meg a telepítés. Mondja, hogy húzzam le a telefont, kapcsoljam ki, kapcsoljam be, majd dugjam rá a gépre a “vissza” gomb nyomásával. Amikor kikapcsolom és rádugom a gépre az USB kábelen keresztül (nyomva vagy nem nyomva a gombot, tök mindegy), akkor csak megjelenik a Sony felirat és az akksi ikon egy villám jellel, mintha csak simán tölteni akarnám. Semmit sem csinál rá. Nem volt még ilyen problémám, így a megoldást sem tudom s egyelőre nem jöttem rá, hogy hogy lehet tovább jutni itt. Tud valaki segíteni?

 • Dominika

  Valaki meg tudná mondani mikor lesz Jelly Bean ezekre a telefonokra?? Már kiváncsi vagyok milyen lesz akkor x-ray-em 🙂

  • Chabee

   Egy 2011-es Xperiára sem lesz hivatalosan Jelly Bean.