Exkluzív Sony márkabolt a debreceni Media Marktban

by pappfer

A debreceni Media Markt üzletben nyílik a legújabb high-tech Sony bolt, amelyben képzett szakemberek nyújtanak segítséget a termékek megismerésében, kiválasztásában.

„Szeretnénk, ha a Sony termékekkel a márka minőségének megfelelő környezetben találkozhatnának az érdeklődők, ahová kérdéseikkel a vásárlást követően is visszatérhetnek” –
emelte ki Rab Sándor, a Sony magyarországi vezetője.

„A Media Markt 12 éve Debrecen meghatározó elektronikai kiskereskedője és büszkék vagyunk arra, hogy egyre több új szolgáltatást, lehetőségeket tudunk kínálni vásárlóinknak” – mondta Bednár József, a debreceni áruház ügyvezető igazgatója.
„A Sony márkabolt szerves része áruházunknak egy különálló üzletrészben, az érdeklődők pedig a kiválasztott termékeket a Media Markt kasszájánál fizethetik ki.

A márkaboltban a Sony legújabb LED TV, VAIO notebook választéka, exluzív MP4 lejátszó kínálata mellett a Sony fotó és kamera szegmens különlegességei is megtalálhatóak, mint például a világ egyetlen beépített projektorral rendelkező kamerája. A boltban elérhető lesz a Sony okostelefonok új generációja: e termékek egyszerű csatlakoztatásának köszönhetően a fogyasztók akár televíziójukon vagy laptopjukon keresztül is élvezhetik a tartalmakat. Elkülönítettünk az igazi ínyenceknek egy területet, ahol a Sony Playstation 3-mat próbálhatják ki 3D-s játékokkal, 3D-s LED TV-n.

A június 6-tól érvényes nyitási akciókról már a postaládákban és a mediamarkt.hu debreceni aloldalán elérhető Sony újságunkból tájékozódhatnak, ahol számos egyedi árral és különleges termékkel szeretnénk meglepni a márka rajongóit” – tette hozzá Bednár József.

A debreceni Media Markt a Fórum bevásárlóközpontban található, a Csapó u. 30 alatt.

Forrás: HAON

Related Posts