Sony Xperia S piaci körkép

4

Sony Xperia S

Immár elérkezett a pillanat, hogy mind a 3 hazai szolgáltató kínálatában elérhető az újjáalakult Sony Mobile első nagydobása, az Xperia S, így gondoltam nézzük meg, hogy miként alakulnak az árak hazai viszonylatban. Az köztudott, hogy először a T-Mobile jelentette be a készülék érkezését, azonban tény, hogy a Vodafone kínálatában hamarabb felbukkant az újdonság, bár sajnálatos módon a vörösök esetében még most is csak a budapesti SmartStore kínálatában elérhető a japán nagyágyú, a Telenor esetében pedig a múlthéten bukkant fel a nagydarab szépség! Nézzük az árakat mind a három szolgáltató esetében (megjelenési sorrend szerint).

Vodafone:

 • Előfizetéssel, 2 éves hűségnyilatkozattal 69 990 Ft és 119 990 Ft között alakul a készülék ára
 • Feltöltőkártyás ára 124 990 Ft

T-Mobile:

 • Előfizetéssel, 2 éves hűségnyilatkozattal 9 990 Ft és 119 990 Ft között alakul a készülék ára
 • Előfizetéssel, 1 éves hűségnyilatkozattal 94 990 Ft és 124 990 Ft között alakul a készülék ára
 • Feltöltőkártyás ára 134 990 Ft

Telenor:

 • Előfizetéssel, 2 éves hűségnyilatkozattal 9 990 Ft és 119 990 Ft között alakul a készülék ára
 • Előfizetéssel, 1 éves hűségnyilatkozattal 129 990 Ft-ot kell leszurkolni a készülékért
 • Feltöltőkártyás ára 134 989 Ft

Ha az általános havidíjjal rendelkező csomagokat nézzük, akkor nincsenek nagy szórások a szolgáltatók árai között, a durvább csomagokkal a T-Mobile és a Telenor adja oda olcsóbban a Sony új üdvöskéjét, feltöltőkártyás csomag esetén azonban a Vodafone a nyerő. Ha valaki nem extra durva havidíjú csomaggal veszi meg az Xperia S-t, annak mindenképpen érdemes várnia a vásárlással, szerintem hamarosan alakulni fognak itt az árak! 🙂 Az azonban biztos, hogy ha a normális havidíjú csomagokat nézzük, akkor teljesen mindegy, hogy melyik szolgáltatót választjuk!

Az Xperia S-ről csak annyit, hogy ma volt nálam pár perc erejéig a készülék és csupán egy problémám van vele, hogy eszeveszettül jóra sikeredett, és így nagyon nagy az akarat, hogy le kell cserélnem az Xperia arc-ot. 🙂 A fenti képért egyébként bocsi, de meg kellett örökítenem Instagramra a pillanatot, amikor megkaparintottam a telefont, ha csak pár perc erejéig is! 😀

A Sony Xperia S szolgáltatói oldalai:

 • Engem valahogy nem kapott el semmilyen birtoklási vágy, nálam még biztos marad az arc egy jó darabig 😉

 • Nekem a régi telóm már megérett a cserére, ezért azután lenne birtoklására ingerem, de addig amíg az üzletekben nem kapható, csak a Smart Store-ban, addig várnom kell. Nekem addig az a véleményem, hogy nem olyan szinten hozzáférhető mint a konkurenciánál, tehát nincsen beelőzésről. Arról sincs információm, hogy készülékcserével mennyi lenne az ára. Remélem azért a normál piros honlapon is hamarosan fent lesz és bármelyik üzletben hozzá tudok már jutni.

 • Szerintem még erre az évre bőven jó a xperia Arc,nekem is az van és véleményem szerint technológailag nem olyan nagy a lépcső a két készülék között!
  A 2013 model ha majd lesz mindegy hogy hívjuk arra sokkal inkább éremesebb lesz lecserélni!:-)

 • Nekem mini prom van és nem cserélném,de egyébként nagyon jó lett ez a teló,de a sola se lehet rossz.Az ráadásul bővíthető,meg minden más.Szerintem nem éri meg lecserélni,csak,mert most ez a csúcs.