Xperia S: A Vodafone beelőzte a T-Mobile-t

5

Xperia S

Azt már jó ideje tudjuk, hogy a T-Mobile kínálatában hamarosan megjelenik a Sony első saját okostelefonja, azonban a Vodafone hazai képviselete megelőzte a magenta színű operátort és bevette a kínálatába a készüléket. Ugyan a készülék még csak a Vodafone egyetlen üzletében vásárolható meg (Smart Store), azonban TOP L kategóriában (Matrix 7; Üzleti Szabadon plusz; Vodafone Office XXL) már 18990 Ft-os kezdőrészlettel megvásárolható az újdonság. Reméljük, hogy hamarosan a vörös szolgáltató széles körben is elérhetővé teszi a Sony Xperia S-t!

Forrás: Vodafone (PDF)

 • Biztos, hogy a Sony Xperia S az amit a smart Store-ban lehet kapni?
  Mert az Üzleti Szabadon Plusz csomag már nem köthető, lezárt tarifa, (Nekem még ez van, de mondták, hogy már nem hosszabítható ha készüléket cserélek)
  Beszéltem a Vodás ügyfélszolgálattal ez ügyben, de ők ilyen készüléket a Smart Store-ban nem látnak.
  Az ide linkelt Vodafone (PDF) sem nyílik meg.
  Esetleg valami új infó az ügyben?
  Én nem vagyok még ezek után biztos ebben az előzésben a Voda részéről.

 • @visityu: A link javítva! Üzleti Szabadon Plusz még hosszabbítható … jó ideig!

 • Köszi, a link megnyílik.
  Az üzleti szabadon pluszra nekem azt mondták a Vodánál (tegnap előtt az ügyfélszolgálaton) hogy már nem köthető és a hosszabbítás sem lehetséges.
  Nekem ez van és azt mondták, hogy ha készüléket szeretnék cserélni akkor ez az előfizetés már nem hosszabbítható, és helyette másikat kell választanom. Mondták is, hogy van egy új tarifacsomag, ami szinte ua mint ami nekem van, csak ebbe már a net előfizetés is bele van építve, nem kell külön kérni a zsebnetet.
  Én csak ezért írtam, hogy nem tudom, mennyire köthető még.
  De hiszek neked.
  Én viszont készülékcserével szeretném megoldani a vásárlást, de nem tervezem, hogy plusz 40000 forintért Pestre utazzak. Várnom kell, hogy máshol is lehessen kapni.
  De köszi az infót

 • Azért a Vodának sajnos csak nem sikerült normálisan beelőzni a rózsaszín szólgáltatót!!
  Ott már fennt van a honlapon meg többféle verzióban is kapható.
  A Vodánál még mindíg semmi hír arról, hogy mikortól lesz kapható a smart shop-on kívül is.
  Szomorú mert már várnám nagyon.

 • Most már biztos vagyok benne, hogy szegény piros szolgáltató nem előzött be senkit. Csak a duma volt az elején. A SmartStore az nem egyenlő azzal, hogy hozzáférhető különböző csomagokban, mindenki számára.
  Ez csak a reklám része volt. A rózsaszínnek meg a kéknek is fent van a honlapján többfajta csomagban és árban. A voda megint csak kullog a többi mögött (legalábbis kis hazánkban)
  Kiadtak egy sajtóközleményt meg betették a store-ba, de ez messze nem beelőzés 🙁