Ez lenne az Xperia Play 2?

7

Egy érdekes koncepció (?) jelent meg ma a concept-phones oldalon, ami nem más, mint az Xperia Play második kiadása. Viszont lehet, hogy nem is pusztán koncepcióról van szó, ugyanis akitől származik, azt állítja, valódi készülékről van szó.

Bár nem lett ronda, de azért egy kicsit csalódást kelt az új konzoltelefon dizájnja, ugyanis az előddel ellentétben hiányoznak róla a boltív alakú szélek, így egy tucattégla lett a végeredmény a PSP konzolos beütés helyett. Simán lehetne mondjuk egy kóreai gyártó készüléke is.

A specifikációk terén azonban jelentős az előrelépés, ugyanis állítólag 4,3 inches, 720 x 1280 pixeles felbontású kijelzővel; 8,1 megapixeles, autófókuszos, LED vakus kamerával; valamint 1,5 GHz-es dualcore processzorral van ellátva az Xperia Play 2.

Hogy mikor jelenthetik be a készüléket, arról nincs információ, akár a holnaputáni MWC-n is leleplezhetnék, hiszen az előd is ott került leleplezésre tavaly. Egyenlőre azért még érdemes szigorúan pletyka szintjén kezelni a Play 2-t.

Forrás: concept-phones

Megosztás
  • remélem nem mert elég ronda :S és tök motorolás

  • az alsó csíkkal “enyhén” az Xperia S-re hajaz 😛 jóféle, elfogadnám 😀

  • Nem tűnik valódinak.

  • PLAY tulajként mondom, nagyon nem tetszik! Remélem nem ilyen lesz, mert akkor nemigem fogok rá váltani!

  • Egyik osztálytársamnak PLAY-e van (nem csoda, elég kocka a srác), az szép és igényes, ez viszont nem teszik nekem, és valószínűleg a mostani PLAY tulajoknak sem. Kicsit kezd elegem lenni a tégla Sonykból. Anno az Xperia S-re azt mondtam, hogy “szép, de ne legyen ilyen az összes 2012-es Xperia”.

  • Ez bűn ronda mi ez a lekerekített kocka design, az átlátszó csík az önmagába felér egy merénylettel.
    egyedül a hardver ami nem rossz

  • Alapból ott van már a kamu, hogy a 2012-es Xperia NXT sorozatban az nem csak egy átlátszó csík amin xperia felirat van, hanem ott van a 3 gomb is, és azt a ggomb dizájn miatt csinálták, EZ A KÉSZÜLÉK KAMU. Ha lesz is PLAY 2 akkor a formatervezés ügyelne a dolgokra.