Xperia neo és PLAY: Jön az Android 2.3.4

8

Xperoa neo & PLAY

Volt már korábban szó a Sony Ericsson 2011-es Xperia modelljeit érintő Android 2.3.4 frissítésről, azonban most újabb információk és hírek érkeztek a témával kapcsolatban.

A Sony Ericsson Xperia neo esetében már kiadták a szoftveres vérfrissítést, ami egyelőre csak Angliában elérhető, de hamarosan mindenhol kiadja a gyártó. Ami sokak szerint negatív, hogy az update nem OTA, tehát szükséges hozzá számítógépes kapcsolat, bár véleményem szerint ez már tényleg csak kötözködés. A frissítéssel a neo megkapja a beépített swipe funkciót, a mélyebben integrált Facebook inside Xperia-t, a Sony 3D sweep panorama technológiát, valamint rengeteg további hibajavítást.

A Sony Ericsson Xperia PLAY esetében még nem történt meg a frissítés kiadása, azonban a játékos Xperia tulajoknak is vannak jó híreim! A fentieken túl ugyanis a PLAY esetében is jön már a HD (720p) videózási lehetőség, amiből egy kis ízelítőt láthattok lent! A további testvérekkel kapcsolatban nem érkeztek információk, bár már ez is csak napok kérdése lehet! 🙂

 • szasztok!
  nekem egy xperia neo-m van. pont ma kattintottam rá a szoftverfrissítés menüpontra a telefonon nagy meglepetésemre elkezdett tölteni valamit. a folyamat végén lepödtem meg a legjobban ,ugyanis az android verzionál a 2.3.4 állt!!! és megmaradt a root is rajta ugyhogy elérhetö az android 2.3.4 a nera !!!!

 • Érdekes, pedig azt mondták nem OTA frissítés lesz. Nekem még semmi nem jelez semmit.

 • igen én is meglepödtem rajta. nekem 2.3.2 volt a telomon rootolva és lehet,hogy ezért sikerült. neked mi van fent 2.3.3?de láttam más forumon is ,hogy nem nagyon sikerül frissiteni.

 • Sziasztok!

  Nekem Xperia play-em van hogy-hogy nem akarja frissíteni magát?

 • Nekem arc-om van, megcsináltam igaz, csak PC Companionnal, sajnos a root ugrott, de nem is igazán volt szükségem rá. Csak framework-öt cseréltem root-al, másra nem használtam.

 • Állítólag leálltak a frissítések. Pontosabban az északi tartományok kivételével egyenlőre nem frissülnek.

  tomatos a tiéd onnan származott?

 • enyém németországból jött

 • szias
  http://www.multiupload.com/DGV8GLT1TP itt egy link annak aki nemtudja frissíteni a teloját neo-ra jo és flashtool-kell hozzá. a mente a szokásos . ftf file