Sony Ericsson SO-03C még augusztusban és jön a prémium Qriocity!

by jelcstamas

A Sony Ericsson Japan a napokban hivatalosan megerősítette, hogy az SO-03C, azaz a nálunk Xperia ray néven ismert szépség még augusztus 27-én felkerül az NTT DoCoMo polcaira, tehát mi is reménykedhetünk benne, hogy hamarosan nálunk is forgalomba kerül az újdonság.

Sony Ericsson SO-03C ray

Japán érdekesség, hogy az érdeklődők minden új termékeket a forgalmazás előtt megtapizhatnak, ugyanis az SO-03C kiállításra kerül jövőhétvégén több Sony Store üzletben.

A Sony Ericsson Japan volt olyan kedves, hogy az SO-03C szerdai bejelentéséről egy videót is közzétett. Természetesen – ahogy az Japánban megszokott – ennél a készüléknél is leginkább a design került előtérbe, amiről a videóban bárki meggyőződhet.

Szintén friss Sony Ericsson Japan bejelentés, hogy a Video On Demand powered by Qriocity prémium szolgáltatásai is elérhetőek lesznek december elejétől, tehát már a fizetős tartalmak is elérhetőek lesznek a készülékeken. Ami pozitív, hogy az előfizetést nem kell készülékenként megvásárolni, hanem ha megvan a csomag, akkor az használható a Bravia televíziókon, Sony Blu-ray lejátszókon, PlayStation 3 konzolon, valamint hamarosan az Xperia készülékekkel is. Sajnos arról nem esett szó, hogy Japánon kívül mikor lesz elérhető a fizetős Qriocity, de első körben valószínűleg mindenhol elérhető lesz, ahol az ingyenes is, tehát: Németországban, Franciaországban, Angliában, Spanyolországban, Olaszországban, Ausztráliában, Kanadában és az USA-ban.

arc_qriocity

Reméljük, hogy hamarosan hazánkban is elérhetővé válik a szolgáltatás, hiszen meglehetősen versenyképes cuccról van szó! 🙂

Related Posts