Telenor HU: Kapható az Xperia neo!

6

Mától kapható a hazai Telenor kínálatában az Xperia arc kistestvérének tekinthető Xperia neo. Ez önmagában nagyon jó hír, az viszont kevésbé, hogy állítólag csak a kék szolgáltató fogja forgalmazni nálunk a készüléket.

A neo Okostarifa 1000 tarifacsomaggal már 20 Ft-ért elvihető. Részletes árlistát itt találtok.

 • 100.000 alatt kártyásan az nem is rossz.

 • Hali!
  Nem mondjátok komolyan, hogy csak a Telenor fogja adni???????? :((( Ügye ez nem hivatalos?…
  Erre várok, legalább mióta anyám pilóta… meg a T-mobile készülék katalógusában benne van már “Hamarosan” pecséttel ellátva, meg külföldi T-mobileok árulják…
  Elég tényszerű érvet hoztam fel? 😀 (Valami megerősítést kérek, mert nem szeretnék megrengeni a hitemben)
  Köszi

 • Egyelőre így áll a dolog, a T nem tudta megerősíteni, hogy árulni fogják vagy sem! Annyit nyilatkoztak, ha megjelenik a weboldalon a hamarosan kapható készülékek listáján, akkor lesz, ha nem, akkor nem!

 • Tényleg jó volna, ha más szolgáltató is kínálná. Azzal együtt árban tényleg nem vészes, főleg, hogy egy 5-6000 forintos előfizuval meg már lényegesen olcsóbban elvihető, annyit meg az ember a mai világban, pláne egy okostelefonnal bőven kihasznál, mert ugye ahhoz már kell a net minimum, az meg kártyáshoz nem nagyon van jó kedvező konstrukcióban.

 • Ha azt vesszük, hogy van benne egy szinte a kompakt fényképezőgépek szintjét hozó kamera, akkor szerintem nem is rossz kezdőár – aztán majd megy lejjebb úgyis. Az Arc-nál meg jó, hogy kisebb – ami lássuk be nem feltétlenül hátrány, sőt! – de van benne előlapi kamera is – már akinek ez fontos, de valószínűleg inkább abba az irányba fog menni a trend, hogy egyre fontosabb lesz. Más különbség nem is tudom van-e még a kettő között, szóval némileg olcsóbbért szerintem bőven jó választás annak, aki ebben a kategóriában szemezget és a használati szokásaihoz passzol a tudása.

 • @kerekeske: Hát most az a kérdés, hogy elmegy-e az ember a Telenorhoz, vagy vár arra, hogy más szolgáltatónál is legyen (vagy arról nem is beszélve, hogy sokan eleve náluk vannak). Függetlenül viszont csak külföldi papírokkal lehet beszerezni ami kicsit kétséges. Az általad említett 5 ezer körüli havidíj mellett (vagy annál valamivel kevesebbért) már vihető 56 ropogós ezres leszurkolásával. Szóval így érdemes fontolóra venni.